USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ІТ-шники Луцька підуть по школах

6 Лютого 2015 17:17
Луцьким школярам розкажуть, що таке ІТ. У лютому 2015 року стартує проект від Луцького ІТ-кластеру «Я знаю про ІТ», в межах якого проводитимуть профорієнтаційну роботу з учнями старших класів міських шкіл.

Проект передбачає зустрічі спеціалістів ІТ-сфери міста з учнями 9-11 класів, їхніми батьками, інформування про ІТ-галузь. Зокрема, керівники та працівники ІТ-фірм Луцька розкажуть про професії у сфері, їх особливості й працевлаштування. Ініціатори мають на меті посилити зацікавленість випускників та сприяти збільшенню попиту на ІТ-спеціальності серед абітурієнтів.

Проект «Я знаю про ІТ» розпочався із зустрічі в НВК №9 у п'ятницю, 6 лютого.

Голова Асоціації розвитку інтернет-простору» та один із засновників Луцького ІТ-кластеру Віктор Левандовський зустрівся з учнями 9, 10 та 11 класів та розповів їм про роботу в ІТ-компаніях міста, а також закликав майбутніх абітурієнтів врахувати можливості та перспективи галузі інформаційних технологій при виборі професії. Наступного тижня представники ІТ-сфери Луцька планують провести зустрічей у рамках проекту.

Нагадаємо, під час конференції у залі Луцької міськради «ІТ-сфера у Луцьку: розвиток, проблеми та ІТ-кластер» 20 січня представники влади та засновники кластеру домовилися про сприяння та взаємну співпрацю. Таким чином, уже на початку лютого відділ освіти міської ради посприяв початку втілення першого проекту «Я знаю про ІТ».

На фото: засновник ІТ-компанії «InternetDevels» Віктор Левандовський під час конференції 20 січня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
міша Показати IP 7 Лютого 2015 19:38
лєвандос знову в пошуках нових і наівних рабів
Алекс Показати IP 8 Лютого 2015 16:56
Ай-ай-ай, Миша, хіба так можна про колишнього колегу?))
Дина Показати IP 14 Лютого 2015 19:31
ОЙ, В Инеренет Девелс хоть бы носки меняли сотрудники- толку было бы больше.
Неа Показати IP 3 Березня 2015 15:37
Ой, с этим чуваком...лучше не связываться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus