USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Італійська драма зібрала у Луцьку повний зал глядачів

5 Березня 2017 09:27
Повен зал Палацу культури міста Луцька зібрала комедія італійського майстра Альдо Ніколаї «І тільки смерть розлучить нас».

Постановка не є новинкою для лучан, проте з таким зірковим акторським складом в обласному центрі Волині її показували вперше. Над нею працювали продюсер Олег Шпанчук, режисер-постановник Валерій Астахов під керівництвом художнього керівника Євгена Паперного.

Головні ролі зіграли Остап Ступка, Костянтин Костишин та Катерина Кістень.

Сюжет лише на перший погляд видається простим чи одноманітним. Адже закручується він так, що тримає в комічно-гумористичному напруженні до самого фіналу. А починається дійство з банальної, здавалось би, зустрічі героя Костянтина Костишина на ім’я Бруно з екстравагантною Євою на одному з пляжів.

У нього є наречена, улюблена робота, затишна квартирка, автомобіль – здавалось, все, що треба для комфортного життя. Проте фатальна зустріч з тендітною і вразливою, на перший погляд, жінкою, по черзі позбавляє Бруно всього цього.

Немов проходячи кола пекла у страшному сні, він опиняється спочатку на лікарняному ліжку, потім – у в’язниці, а згодом – в психлікарні. При цьому, навіть не підозрюючи, що по-неволі став учасником смертельно небезпечної гри.

До слова, акторська гра зібрала шквал аплодисментів від глядачів. Не останньою чергою завдяки майстерності перевтілення Катерини Кістень, яку особливо сприйняв зал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ростов Показати IP 5 Березня 2017 14:29
Интересная пьеса.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus