USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Італійський інвестор хоче ремонтувати дороги на Волині

12 Грудня 2017 15:57
Підприємство, яке займалося б ремонтом автошляхів та залучало на роботу волинян, має намір створити на території області інвестор з Італії.

Про це йшлося під час форуму «Регіональний розвиток Волині в контексті децентралізації» 12 грудня. Організатор форуму - Волинський відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» за підтримки програми «U-LEAD з Європою» та Міністерства регіонального розвитку.

Як повідомила регіональний менеджер Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації Мар’яна Луцишин, намір відкрити на Волині підприємство, що займатиметься ремонтом доріг, має інвестор з Італії.

Інвестор, з її слів, хоче залучати до роботи не іноземців, а волинян, а також готовий закуповувати українську техніку, або виготовляти техніку на місці та ремонтувати автошляхи.

Отже, Волинь, з її слів, має значний потенціал і може конкурувати з іншими регіонами – вказаний інвестор, до прикладу, надав перевагу саме Волинській області порівняно зі Львівською.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
щербицкий Показати IP 12 Грудня 2017 17:40
докерувались, что в нищей Украине дороги делают итальянцы, а наши через себя только бабло пропускать могут
Таки Да до щербицкий Показати IP 12 Грудня 2017 18:22
нормальна Європейська практика.Єдине,що інвестор напевне з нашик,інакше відкатами задовбуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus