USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юнак вбив жінку палицею, «бо злякався»

8 Грудня 2010 16:27
Грабіжник, який у селі Смідин Старовижівського району вбив літню жінку, стверджує, що зробив це, бо злякався, що вона його видасть.

Про це розповіли 8 грудня у ВГЗ УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, як повідомляли «ВН» раніше, у Старовижівському районі грабіжник убив палицею літню жінку , будинок якої грабував.

Як встановили правоохоронці, 78-річну пенсіонерку позбавив життя 24-річний місцевий житель Валентин.

Виконуючий обов’язки начальника Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Сергій Томчук розповів, що хлопець, будучи напідпитку, проник у помешкання жінки вночі з метою пограбування.

Валентин, був сусідом старенької, і знав, що бабуся одинока – проживає сама. Тож тієї ночі навідався до жінки і почав вимагати гроші. Старенька чинила опір, але зловмисник все ж таки, перевернувши все у хаті, знайшов чотири тисячі гривень.
«Я не мав на меті її вбивати. Просто хотів вкрасти гроші. Та чомусь в той момент подумав, що старенька мене видасть і розкаже усім про мій візит. Злякався і почав її бити», - розповів затриманий Валентин.

Слідство з’ясувало, що потерпіла померла від численних травм голови. Виявляється зловмисник бив потерпілу дерев’яною палицею по всьому тілу. Так і довів до смерті.

Викрадені гроші хлопець вирішив витратити на себе – на наступний день попрямував до місцевого магазину, де купив собі верхній одяг. А решту – просадив в одному із барів міста Ковеля разом із друзями.

Труп потерпілої жінки виявив громадський пожежник. Того дня він робив обхід усіх помешкань з метою перевірки стану протипожежної безпеки. В одній із помешкань на коридорі побачив мертву літню жінку. Повідомив сусідів, родичів, що жили неподалік та зателефонував до міліції.

Затриманий Валентин свою вину визнав. Але, наслідків не розуміє. На момент вбивства та затримання він був дуже п’яний.

Раніше підозрюваний уже мав проблеми із Законом – у вересні цього року був засуджений за незаконне заволодіння транспортним засобом. Серед односельчан характеризується з негативної сторони – повсякденні п’янки, бійки та конфлікти.

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області.

Порушено кримінальну справу за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus