USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Юні лучани опановують найпопулярніший інструмент.ФОТО

6 Серпня 2013 10:46
Вивчити основи гри на гітарі відтепер мають змогу діти із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Навчання гри на гітарі організував Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Юнаків і юнок, у яких менше можливостей для цікавого дозвілля, ніж в однолітків, навчає Тарас Рудинець. Він пояснює найпростіші основи гри на гітарі, так, сьогодні вивчають бій.






Після короткого теоретичного пояснення та записів – найцікавіша частина заняття. Адже кожен учень спробував зіграти. Юні учні з захопленням слухали вчителя, який вказав на помилки та допоміг їх виправити.
Тарас Рудинець зазначив, що найголовніше – практика, і хоча лише одна учениця має власну гітару, опанувати цей популярний музичний інструмент прагнуть усі.





Як розповіла виконувач обов’язків директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Бондарчук, центр працює з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах. Адже саме такі сім’ї, найчастіше, обмежені у змістовному дозвіллі дітей, а іноді взагалі не можуть забезпечити дітям відвідування гуртків, навчання, оскільки для них це потребує фінансових витрат.




«Заняття розпочалися 15 липня і триватимуть протягом серпня. Ми сподіваємося, що це стане традицією і триватиме надалі. Наразі десятеро дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, навчаються гри на гітарі. Це діти з малозабезпечених сімей, дітей сімей, у яких складні стосунки з батьками, психологічні проблеми.
Діти з захопленням відвідують заняття, вже є перші результати. Ми запрошуємо волинян віком 10-15 років»,- повідомила Олена Бондарчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus