USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Очільник Луцька провів для дітей екскурсію кабінетами міської ради. Фото

23 Серпня 2021 19:08
Сьогодні у Луцьку відбувається презентація інтерактивної дитячої книги «У міста є я», автором якої є засновниця Міжнародного саміту мерів Ірина Озимок.

Це перша книга в Україні, яка розповідає юним читачам про механізми функціонування міст та роль жителів у формуванні майбутнього своєї громади, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Передувала події зустріч юних лучан з міським головою Ігорем Поліщуком.

Розпочався захід з екскурсії приміщенням Луцької міської ради, яку дітям провели заступник міського голови Ірина Чебелюк і секретар міської ради Юрій Безпятко.


Побачили діти й кабінет міського голови. Ігор Поліщук розповів присутнім про особливості своєї роботи, як функціонує система влади у місті, про роботу депутатів міської ради, членів виконавчого комітету, як відбувається наповнення міського бюджету і куди потім ці кошти спрямовують.


Діти, у свою чергу, задавали питання та з радістю фотографувалися у кріслі міського голови.


Також юні лучани мали змогу відчути себе депутатами, адже «попрацювали» у сесійній залі, де обранці громади приймають важливі рішення для розвитку Луцька та приєднаних населених пунктів.




Автор книги «У міста є я» Ірина Озимок, яка була модератором екскурсії, подякувала міському голові Ігорю Поліщуку за зустріч та можливість поспілкуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Серпня 2021 11:01
Після Романюка і Климчука це найкращий міський голова. Його діяльність вселяє надію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus