USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Юніорська «Волинь» уже на тренуванні

17 Грудня 2012 12:40
Старший тренер юніорської команди «Волині» Олег Федюков хоче відновити фізичні кондиції своїх гравців після місячної відпустки, аби команда була готова до навантажень під час перших навчально-тренувальних зборів.

Про це повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Юніорська команда «Волині» зібралася на перше тренування після закінчення осінньої частини сезону 15 грудня.

«У такому віці футболістів ще рано розпускати на такий довгий період, потім важче «зібрати до купи». До 25 грудня тренуватимемося у залах, побачимо, як гравці виконуватимуть індивідуальні завдання», - зазначив Олег Федюков.

Потім футболісти знову підуть у нетривалу «відпустку» на свята і знову відновлять тренування 14 січня.

«Проходимо медогляд і працюємо другий етап підготовки – в Луцьку. Як будемо тренуватися, ще сказати можу, адже багато що буде залежати від погоди. Шукатимемо місцевих спаринг-партнерів, хоч це й важко зробити, бо всі кинулися у футзал грати. Можливо, із «Карпатами» домовимося, поїдемо на їхнє штучне поле», - додав тренер юніорської команди.

А вже 18 лютого у футболістів почнуться збори у Моршині, які триватимуть до 1 березня. Згодом, з 4 по 16 березня команда тренуватиметься у Чопі.

«Планую, що на останніх двох етапах працюватимуть уже ті футболісти, які стовідсотково готуватимуться до чемпіонату. Новачків переглянемо раніше. Якби ми у першому матчі грали б із «Говерлою» вдома, то спланували збори так, щоб залишатися на Закарпатті до кінця», - резюмував Федюков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus