USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ющенка зацікавили капуста та лелеки Ківерцівщини. ФОТО. ВІДЕО

9 Липня 2009 17:39
Вісім багатодітних сімей, що проживають у Ківерцівському районі, отримали будинки. Ключі від нової оселі їм у селі Карпилівка особисто вручив Президент України Віктор Ющенко, – повідомляє 9 липня репортер «Волинських Новин».
Вручення ключів від нового житла багатодітним сім’ям із Ківерцівського району відбулось у рамках спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов’ю дитину». На нього прибули Президент України Віктор Ющенко, віце-президент з гуманітарних і соціальних програм ЗАТ «Смарт-холдинг» Олександр Шейко, міністр молоді і спорту Юрій Павленко, голова Волинської облради Микола Романюк та інші владці.
Отже нові оселі отримали сім’ї Гламазди (14 дітей), Ройків (11 дітей), Фенів (14 дітей) із села Карпилівка, Крук (13 дітей), Гламазди (15 дітей) із села Башлики, Стасюків (10 дітей) із села Дерно, Гальчик (12 дітей)із села Прилуцьке та Ховайло (12 дітей) із селища Цумань.
Віктор Ющенко був приємно вражений кількістю дітей, які виховують ці сім’ї. «Не знаю, де ви тільки берете стільки лелек і капусти, що у вас стільки дітей», – пожартував він. Також він подякував сім’ям за те, що вони так дбають про збільшення української родини та особисто вручив їм ключі від нових осель.
Також він зазначив, що на Волині вже реалізовано 85% програми. Таким чином вдалося вирішити житлові проблеми 48 сімей із 57, які увійшли у програму «Зігрій любов’ю дитину». Однак глава держави наголосив, що вона не обмежиться лише визначеними сім’ями, оскільки щороку збільшується кількість багатодітних родин.
Сім’ї, що отримали нові будинки також були дуже вдячні Президенту. Вони розповіли, що ніхто із них навіть не очікував на такий подарунок долі. «Ми б ніколи власними силами не змогли б побудувати такий будинок», – зізнався батько дванадцяти дітей Володимир Гальчик.
Довідково:
Будинки, які отримали багатодітні сім’ї із Ківерцівщини, зведені за кошти ЗАТ «Смарт-холдинг». Згідно з проектом, було заплановано надати допомогу 10 сім`ям. Отож, для 9 родин побудували нові будинки, а одна сім`я одержала матеріальну допомогу на ремонтні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Липня 2009 05:47
Лелеки та капуста? З останньою все зрозуміло - капуста й в Америці капуста. А лелеки - хоч щось новеньке, а то все глечики та бжоли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus