USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко і Кравчук не прийдуть на інавгурацію, а Філарета не запросили

23 Лютого 2010 14:33
Перший Президент України Леонід Кравчук розповів, що сьогодні отримав запрошення на урочисте засідання ВР 25 лютого у зв\'язку з інавгурацією Віктора Януковича.
Про це він повідомив під час прес-конференції, передає ІМК.
«Для мене і для Леоніда Даниловича Кучми необов\'язково бути присутніми на інавгурації, і протоколу якогось немає, тому я на інавгурацію не піду», – додав Леонід Кравчук.
Наскільки мені відомо, Віктор Ющенко сказав, що його не буде на інавгурації. Водночас він вважає, що на церемонії обов\'язково має бути президент, який відходить від влади, – повідомив перший президент України
«На мою думку, це має тлумачитись як публічна передача влади», – додав він.
Предстоятеля Української православної церкви Київського Патріархату Філарета поки що не запросили на інавгурацію Віктора Януковича. Про це ІМК сказав керівник інформаційно-видавничого управління УПЦ КП, єпископ Васильківський Євстратій (Зоря).
«На даний момент ми на державні заходи запрошення не отримували», – додав він.
Молебень у Києво-Печерській Лаврі в день інавгурації Президента України Віктора Януковича очолить глава Російської православної церкви, Святійший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил.
До речі, 25 лютого 2010 року на офіційному веб-сайті Верховної Ради України буде організовано Інтернет-трансляцію урочистого засідання парламенту, присвяченого складанню присяги новообраним Президентом України, повідомили у прес-службі ВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Схід Показати IP 23 Лютого 2010 16:31
Не варто було Філарету перед виборами агітувати за Юлю і казати, що вибираємо між злом і добром. Як же ж "зло" може його запросити?
Схід Показати IP 23 Лютого 2010 18:42
ЛжеСходу,не потрібно використовувати чужий нікнейм на даному форумі.Хочете коментувати - приєднуйтесь,але під власним нікнеймом! Філарет такий самий смертний,як і ми всі,не йому судити,хто добро,а хто зло.Вся влада від Бога.Канонічна православна церква з Божою благодаттю благословить Януковича в Президенти України. Так канонічному православ'ю.Ні - розкольникам!
Помаранчевий Показати IP 24 Лютого 2010 08:24
Коронація російського генерал-губернатора
Ласковая Показати IP 24 Лютого 2010 12:42
Оце вже точно. Закінчилась ера незалежної України. Знову кацапи до влади прийшли. Починається русифікація, а потім і в найми загребуть. Знову Росії прислужувати. До чого тут Кирил.
Схід Показати IP 24 Лютого 2010 18:57
ЛжеСходам. ви зареєструйтесь і нік Схід буде одного з вас .)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus