USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Правоохоронці не прийшли на власну «люстрацію»

11 Червня 2014 16:05
Волинські активісти вимагали присутності заступників головного міліціонера Волині під час громадських слухань щодо їх люстрації. Ті на засідання не з'явилися. Активісти обіцяють пікетувати столичне УМВС уже завтра, 12 червня.

Так, активісти запросили заступників начальника Управління МВС України у Волинській області: Михайла Руденка, Олександра Никитюка, Володимира Поліщука на громадські слухання, під час яких планували публічно обговорити їх діяльність на займаних посадах.

Ініціаторами вищезгаданих обговорень виступили активісти «Правого сектору», «Самооборони Майдану Волині», «Автомайдану України» та Громадського сектору Волині.

Однак жоден із трьох заступників на захід не з’явився.
Активісти наголошують, що до цих кандидатур є ряд зауважень.

Очільник волинського осередку Правого сектору Павло Данильчук зазначив, що усі cписують власну відсутність на високу зайнятість, мовляв, у країні АТО і майже військовий стан.

До слова, той же таки Олександр Никитюк сьогодні вранці коментував проведення операції затримання розбійної групу у Ківерцях. З його слів, під час проведення спеціальної операції затримали групу осіб, котрі займалися скоєнням розбійних нападів на території Волині та інших областей України.

«Ніяких змін не відбувається. Начальник міліції не готовий змінювати людей. Ми хотіли задати питання у вічі і дати можливість висловитись. А тепер ми хочемо не лише, щоб ці люди пішли з посади, а, можливо, й з органів взагалі», - підкреслив Данильчук.



Щоправда, чи вистачає повноважень у активістів «хотіти» звільнення правоохоронців, - це уже питання інше і воно, як бачимо, - риторичне.

Тим часом, громадські акивісти погрожують блокувати роботу правоохоронців на владних посадах та пікетувати УМВС.

«Ми взяли на себе відповідальність за роботу правоохоронних органів. Три порожні стільці свідчать про неготовність цих людей працювати з громадськістю. Їм соромно дивитися нам в очі. Такі люди не мають морального права займати посади. Якщо вони вважають, що у військовий час вможуть саботувати роботу міліції в області, вони помиляються (коментар автора: саботаж?). Ці люди або саботажники або непрофесіонали», - каже координатор штабу Самооборони Волині Богдан Климчук.

Активісти стверджують, що планують їхати до Міністерства Внутрішніх Справ і, у випадку, якщо до них не прислухаються, погрожують вирішити проблему іншими методами. Щоправда, якими – не уточнили.

Варто нагадати про нещодавні методи боротьби Правого сектору, якими він намагався змінити владу.

Однак, у депутата Луцької міської ради Богдана Шиби власне бачення та власні поради активістам. Він наголосив, що діяти потрібно виключно за допомогою методів громадської непокори. Інші ж способи протесту, на його думку, недієві.

«Писати щось до Авакова немає сенсу. Треба починати нову хвилю громадянської непокори», - резюмував він.

Натомість, чому правоохоронці вирішили не відвідати засідання, заступники начальника УМВС у Волинській Області пообіцяли прокоментувати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 46
Лучанин Показати IP 11 Червня 2014 16:05
і хто їх мав люстувати ? оті діти?
123 до Лучанин Показати IP 11 Червня 2014 21:53
Молодці зами показали бездарям їх місце, не то що сцикливий коцура вже під них ліг!!!
Олег Показати IP 11 Червня 2014 16:12
Правильно зробили заступники. Ці активісти вже давно не активісти, а політиканчики, які хочуть зводити рахунки, прикриваючись громадськістю. Заступникам - повага. Не прогнулись перед школотою і підГузниками!
Анонім Показати IP 11 Червня 2014 16:12
Хведчак недавно грозився їхати на схід. Щось дуже швіидко повернувся. Страшно стало. Краще люструвати УВД ніж солдатів на блокпостах. Коли цей цирк закінчиться і ці клоуни поїдуть.
Васильок Показати IP 11 Червня 2014 16:14
"Ми взяли на себе відповідальність за роботу правоохоронних органів" - розсмішили на цілий день :))) Діти! Ідіть до мами, хай вона вас пощкодує.
спостерігач Показати IP 11 Червня 2014 16:15
Вперед активісти завтра блокувати УМВС і відразу по камерах всі, замам респект, активісти в ж.... пі.
123 Показати IP 11 Червня 2014 16:16
Ці активісти справжні негідники! Поки наші працівнки ВВ, Беркуту і ДАІ несуть службу в гарячій зоні на Сході - ці тут посади ділять і своїх холуїв хочуть у крісла посадити. Шпизі - ганьба! Зрадник і срак..из. Сплутався з ганд..ами і сам таким став!
Анонім до 123 Показати IP 11 Червня 2014 21:04
одні несуть, а інші тут хабарі беруть
Беркутьонок Показати IP 11 Червня 2014 16:18
Ми вже повернулись зі сходу, приходьте завтра пікетувати УМВС, сектантам мати із собою наколінники та памперси.
ПС Показати IP 11 Червня 2014 16:18
полюструйте перші номери других, а потім поміняйтесь і знову полюструйте!!!
Коля Показати IP 11 Червня 2014 16:18
Активісти обгадились по самі вуха:))) Да і Пашка уже не тот. Пузо відїв і героїзм десь подівся! Йдіть звідки прийшли сидіть тихо, бо прийдуть великі дяді і покажуть вам де раки зимують.
громада Показати IP 11 Червня 2014 16:22
Шиба посаду не отримав і акції непокори захотів? А не час вже з того Шиби спитати і ЗА ВСЕ???!!! Нероба!!!
125 Показати IP 11 Червня 2014 16:23
Сьогодні початок кінця ПС Луцька, міліціянти молодці опустили првий сектор нижче плінтуса, так тримати.
Маневичанка Показати IP 11 Червня 2014 16:31
Подивишся на цих активістів і постає питання-де іх совість?Поки чужі діти гинуть на Сході вони сидять ситі і качають своі права !Таких активістів потрібно гнати поганою мітлою!ГАНЬБА!!!
Алекс Показати IP 11 Червня 2014 16:32
коментар було видалено
єва Показати IP 11 Червня 2014 16:44
Зібралася козлота і будуть обговорювати правоохоронців !Поцілуйте іх в ж*пу(хоч грубо,але правильно )!
ікс Показати IP 11 Червня 2014 16:48
Задовбав уже всіх Правий сектор з своєю люстрацією.Дійте згідно Закону.Данильчук їдь з своїм кодлом на сід.Молодці заступники-міліціонери.Ви показали таким Данильчукам зневагу більшості волинян.
вася Показати IP 11 Червня 2014 16:50
Данильчук, завтра під УВД міліціянти тебе люструють всім колективом.
111 Показати IP 11 Червня 2014 16:59
в одну камеру к пацанам з киверець хай пролюструють цих нероб а замам уважуха
Здрасте Показати IP 11 Червня 2014 16:59
Революції роблять фанатики, а її плодами користуються подонки. Любі друзі, революція закінчилась, вибори відбулись. Настає час досвічених з касти не вбиваємих. Чи, можливо, когось з цієї касти ви побачите на сході, чи хтось покараний на наших теренах?
Микола Показати IP 11 Червня 2014 17:07
Питання просте - хто надав Вам право проводити якусь "люстрацію ", на підставі якого законодавчого акту, яка саме громада Вас уповноважила це здійснювати, яким саме чином та у який спосіб ?, оскільки 200-300 прихильників-полудурків або можливо родичів чи друзів - ЦЕ НЕ ГРОМАДІ ЛУЦЬКА та тим більше ВОЛИНІ. Надайте відповідь на ці питання і Ви самі все зрозумієте, якщо Ви освідчені та адекватні люди. Ручні або народні міліціонери, прокурори, судді - це зрадники Феміди в її ідеалі служби Закону, який повинен бути для всіх один. Нажаль, на даний час для будь-якого чиновника він один - в основному обвинувальний, а для стада - правий...
лпдмуа а простише и Показати IP 11 Червня 2014 17:38
Они покусали себья своїми же зубами -копии сняли теперь вибросьте : Что ни говори а обезьяни гораздо умнее людей : Почему ? Они не начали говорить чтоб их не заставили работать
вася Показати IP 11 Червня 2014 17:55
ЗАСТУПНИКАМ - РЕСПЕКТ І УВАЖУХА. ДАНИЛЬЧУК - ПІЗНО ПИТИ БОРЖОМІ,
Лучанка Показати IP 11 Червня 2014 18:00
Хотіла б почути від Данильчука пояснення про походження 80 тисяч доларів, за які він купив квартиру на Задворецькій. Чи правдиве таке звинувачення?
ВАся Показати IP 11 Червня 2014 18:03
ШИБА - НЕПОКОРА! Прошу правоохоронні органи перевірити підстави закриття кримінальної справи відносно ШИБИ Б.П. за скоєне ДТП, що спричинило смерть людей. Ворухніть справу, і Шиба знову закриє рот. Або перевірте законність отримання кредиту містом, коли міським головою був ШИБА.
LEX до ПС Показати IP 11 Червня 2014 18:46
Не копай іншому яму, а то сам впадеш!!! Спочатку пролюструй себе Данильчук, а потім матимеш право люструвати інших! Ти декларацію про доходи оприлюдни скільки маєш квартир машин дач та ін. а тоді зможеш питати інших. Непереживай данильчук ти тепер фігура знатна де ти що робиш на чому їздиш люди бачать і все розкажуть. Вийдуть люди з яких ти гроші вимагав і зараз продовжуєш вимагати. ЗАДУМАЙСЯ Народна довіра в тебе нульова от і бісищся.
LEX Показати IP 11 Червня 2014 18:49
Люди хто платить бандитам (ПС) задумайтесь Ви спонсуруєте їх сьогодні а завтра вони прийдуть з більшими потребами і відберуть усе. Бандити в 90-х вимагали гроші і з кожним днем їх було все більше і більше. ЗАДУМАЙТЕСЬ
лпдмуа а простише и до LEX Показати IP 11 Червня 2014 18:55
ПС це фейк придуманий старими кгбістами -для виходу пару :-тим більше ця ідея запожичена в китаі :-але приймаючи нашу ментальність і жадобу до грошей получилося все через ж-пу
Розчарований Показати IP 11 Червня 2014 19:03
Я повністю розчарувався в ПС. Спочатку була надія що хлопці є дійсно патріотами та небайдужими щодо зміцнення держави. На жаль практика продемонструвала що вони насправді є хапугами та рекетирами. А ця потішна і абсолютна неправова т.з. люстрація є лише спосіб залякування з ціллю отримання відкупних грошей. Пора припинити цей цирк. Порядні молоді люди знаходяться на Сході, а ПС воює в кабінетах. Пора цей цирк припиняти. Правильно закликає LEX припинити платити їм данину. ПС нічим не кращий від рекитирів 90-х. Ганьба!
Дончанин до Розчарований Показати IP 11 Червня 2014 19:14
"Порядні молоді люди знаходяться на Сході" - здесь ты АБСОЛЮТНО прав. Если видел видео с ополченцами, то они делятся на две категории: без балаклав и в балаклавах. На вопрос почему некоторые из вас носят балаклавы - следует ответ: Они опасаются за свои семьи, оставшиеся дома.
віта до Розчарований Показати IP 11 Червня 2014 19:19
Повністю згідна. Натуральні сц*куни.
Дмитро Показати IP 11 Червня 2014 19:14
люстратори )))) ще данильчук як пр*дурок там сидить
buuuuuoooo Показати IP 11 Червня 2014 19:17
Люстрація....Сумнівно,.....від тих люстрацій страждають завжди рядові працівники,які кожний божий день за 1700грн. Та ненормованим робочим графіком мають справу з таким бля...твом яке ви шановні "люстратори" навіть улявити собі неможете .Революція пройшла вчимося жити!!!!.Хочете нормальної міліції ,загляніть на себе в зеркало !!!)))
Церковна миша Показати IP 11 Червня 2014 19:26
Шановні активісти «Правого сектору», «Самооборони Майдану Волині», «Автомайдану України» та Громадського сектору Волин, хочу одразу сказати, що мені особисто не знайомі Михайло Руденко, Олександр Никитюк та Володимир Поліщук. Хоча постійно слідкуючи за ВН можу сказати, що перший дуже достойно зарекомендував себе під-час останніх подій та фактично анархії в області. Проте мова зараз не про це. Кожен з цих службовців під свого робочого дня зобов"язаний виконувати свої посадові обов"язки за що йому і платять зарплату. Для прийому громадян у них є певні відведені години згідно з графіком прийому громадян, який мусить бути вивішений на дошці оголошень будь-якої державної установи. Приходьте на прийом і тоді таких ситуацій не буде. Це по-перше. По-друге, підкажіть будь-ласка, яке відношення має бідь-яка із названих громадських організацій до проведення ЛЮСТРАЦІЇ, адже у нас уже створений Люстраційний комітет хоча поки і без офіційних повноважень.
галактікос Показати IP 11 Червня 2014 20:20
РУДЕНКО, ПОЛІЩУК І НИКИТЮК- КРЕПКІ ХЛОПИ, БЕЗ БОЮ НЕ ЗДАДУТЬСЯ.МОЛОДЦІ.!! ЯКБИ ТАКІ ЯК ВОНИ ВОЮВАЛИ НА СХОДІ ТО СЕПАРАТИСТАМ КАПУТ!!!
Лучанин Показати IP 11 Червня 2014 20:27
Оці дитячі забавки всяких "активістів" вже призвели до територіальних втрат України, вбивств сотень людей і тисячних біженців. Хто не має здібностей управляти - займається люстраціями і демагогією з трибун, лиш би не працювати
Правому сектору Показати IP 11 Червня 2014 20:51
Поки ви тут засідаєте, ДАнілін вже прокурор міста Одеса, ну деж ваша люстація , ДУРНІ
буква закону Показати IP 11 Червня 2014 21:00
Яка люстрація? Який комітет? Дайте прочитати Данилюку і Ко. і досить цього цирку!!! «Правящая коалиция вместе с правительством полностью провалила задачу — провести люстрацию в первые 100 дней после Майдана… До сих пор не образован Люстрационный комитет, мы все работаем как обычные граждане, как общественные активисты», — констатировал Соболев. Он отметил, что правящая коалиция в Верховной Раде даже не подготовила проект закона о люстрации, хотя в правительственной программе, утвержденной парламентом, данный закон значился первым, который следовало принять. Не сделано ничего, резюмировал Соболев, а «единичные инициативы МВД и Минюста были лишь в начале, а к этому времени фактически заглохли». Хлопчики і дівчатка - мотайте вудки або ваша беззаконна дільність буде переслідуватись по Закону!!!
Наталя Показати IP 11 Червня 2014 23:07
******** ці "сектори"!! Хто ви такі, щоб проводити "люстрацію-кастрацію" УМВС, як ви вже націлились робити. "Повиганяти з органів!" - це не ваше діло, нероби, давати оцінку діяльності правоохоронних органів. Вже двох ваших ****** трудовлаштували (Мирку і ще якогось......) то ще й ви собі місце розчищаєте, щоб зі своєю зброєю і обмундируванням влаштуватися і на "законних підставах" лупити з непокірних підприємців баблоси!! Щей Шиба там підг......., бездар!
люстраторам! Показати IP 11 Червня 2014 23:09
Шановні люстратори представники громади,ви думкою ГРОМАДИ цікавитесь чи питримують вас у ваших діях? Купка незадоволених зібралось! Які ваші особисті досягнення,що ви зробили для ГРОМАДИ?
Церковна миша до люстраторам! Показати IP 11 Червня 2014 23:19
Вони настільки вільні у своїх діях наскільки ми їм дозволяємо.
Голова колгоспу Показати IP 12 Червня 2014 07:22
Да, справи. Треба вже починати людям потроху люструвати цих збльовків недорозвинених, а заступники нач. УМВС на своєму місці і з таким бидлом як на мою думку їм говорити нема про що.
ікс Показати IP 12 Червня 2014 08:30
ПРАВИЙ СЕКТОР І ДАНИЛЬЧУК.Прочитайте відгуки коментарі про себе.Ото вам і ЛЮСТРАЦІЯ.
ПС до ікс Показати IP 12 Червня 2014 08:49
в десятку!
Ковель Показати IP 12 Червня 2014 09:14
«Ніяких змін не відбувається. Начальник міліції не готовий змінювати людей. Ми хотіли задати питання у вічі і дати можливість висловитись. А тепер ми хочемо не лише, щоб ці люди пішли з посади, а, можливо, й з органів взагалі», - підкреслив Данильчук. По-перше, чому на догоду кучці ср..их "активістів" повинні когось замінювати в міліції, якщо люди на свгоїзх місцях і працюють (на відміну від "активістів")? Невже у "активістів" є якісь повноваження у кадровій політиці УМВС? По друге, хто уповноважив "активістів" формувати владні структури області, в тому числі силові? Складається думка, що "зарвавшегося" Данильчучку і Ко давно пора притягнути за дестабілізацію ситуації в області в вказати йому його місце - с. Торговицю Рівненської області.
Федір Показати IP 12 Червня 2014 13:20
Молодці, що не прийшли! Люстратори спочатку повинні "люструвати штаб АТО", якщо помиляться, все рівно піде на користь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus