USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ющенко нагородив трьох волинських ветеранів орденами

8 Травня 2009 17:25
Президент Віктор Ющенко підписав указ про нагородження орденами ветеранів із нагоди Дня Перемоги. Серед нагороджених – і троє волинян, – інформують «Волинські Новини».
Зокрема Президент Ющенко за «мужність і самопожертву, виявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками у відстоюванні свободи і незалежності Вітчизни, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді» нагородив орденом Богдана Хмельницького II ступеня члена президії Володимир-Волинської міськрайонної організації ветеранів України Михайла Гришина.
Окрім того, орден Богдана Хмельницького III ступеня дістався одразу двом волинянам – активістові ветеранського руху Іванові Гончаренку та голові обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів Союзу організацій інвалідів України Сергію Стецюку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus