USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ющенко нагородив волинських аграріїв

12 Листопада 2008 16:49
З нагоди Дня працівника сільського господарства Президент України Віктор Ющенко вручив кращим працівникам сільського господарства Волині державні нагороди, – повідомляють 12 листопада «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, орден Княгині Ольги ІІІ ступеня з рук Президента отримала  Валентина Джусь, доярка приватно-орендного сільгосппідприємства імені Івана Франка Горохівського району.
Відзначили і успішну роботу щодо заготівлі зернових культур ТзОВ «Городище» Луцького району, його представнику Анатолію Никонюку вручили автомобіль для потреб підприємства.
За високі досягнення у м’ясному скотарстві та з нагоди професійного свята авто отримав і Петро Камець, бригадир по догляду м’ясної худоби ТзОВ «Зоря» Ковельського району.  Ці нагороди їм вручив перший заступник Міністра аграрної політики України Юрій Лузан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus