USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко просить волинських депутатів не піддаватися на провокації

11 Вересня 2008 11:04
Президент Віктор Ющенко закликав місцеві «ради, в яких працює демократична більшість, не допустити її розвалу і продемонструвати, що приватно вмотивовані вчинки окремих лідерів можуть бути виправлені консолідованою волею всіх державно-мислячих політиків і громадян України». Про це йдеться у зверненні Президента до голів і депутатів обласних, міських і районних рад, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі глави ОДА.
Зокрема Ющенко акцентує увагу: «У парламенті відбулися події, які створили серйозну загрозу для демократичного вибору України. Призупинено діяльність коаліції демократичних сил, що криє в собі небезпеку перегляду всіх національних пріоритетів. Нова парламентська більшість прийняла рішення, які ведуть до зміни форми правління в нашій країні всупереч Конституції України і, серед іншого, принципам демократичного урядування, у тому числі урядування місцевого».
«Характерна особливість - нова більшість розпочала свою роботу з рішень, які стосуються владних повноважень. Реальні потреби людей знову залишилися на задньому плані. Це - очевидно, бо третій рік поспіль парламентарії воюють виключно за владу», – наголосив Президент.
У зверненні зазначається: «Головною причиною чергової політичної нестабільності є безмежні приватні амбіції - амбіції навіть не політичних сил, а окремих політиків. Ці амбіції вміло використовуються у далеко не українських інтересах».
«У боротьбі за владу і повноваження відомі політичні діячі пішли на змову, яка може призвести до далекосяжних негативних наслідків - до ревізії процесів національного відродження України, підміни економічних реформ соціальним популізмом і проїданням бюджету країни, до підриву європейського зовнішньополітичного курсу нашої держави.
Це - антидержавні, антиукраїнські і антинародні наміри», – йдеться у зверненні глави держави.
Водночас Ющенко просить місцевих депутатів «не піддаватися на жодні провокації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чорна кава Показати IP 11 Вересня 2008 11:09
Вчитавшись в текст не важко помітити безліч протиріч у сказаному. Паранойя?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2008 11:16
У Ющенка вже рве дах! Він що реально сам не читає, що підписує. Чи вже в секретаріаті немає нормальних спічрайтерів, які вміють грамотно та логічно складати тексти. Це просто жах! Та любий депутат з фракції НУ у Верховній Раді складе краще звернення. Гей, депутати! Підтримайте інтелектуально Ющенка, він же все ж наш Президент. Робіть щось, але не випускайте за межі секретаріату бездарні маляви до народу.
Gryc Показати IP 11 Вересня 2008 11:59
А Луцька міськрада - не послухалась
Baloga Показати IP 11 Вересня 2008 15:25
Ющенко просить депутатів всіх рад не піддаватися на провокації Президента, тобто його секретаріату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus