USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко запевнив лучан, що Україна має вільну пресу

15 Жовтня 2009 10:07
Президент України Віктор Ющенко, перебуваючи у Луцьку, зауважив, що за останні чотири роки Україна отримала вільного журналіста. Про він сказав на урочистих зборах з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та річниці створення УПА, - інформує 15 жовтня репортер «Волинських новин».
«Україна отримала вільного журналіста, все зроблено для того, щоб ми мали вільну пресу», – зазначив Президент України.
Він додав, що 50 відсотків розбудови демократії у країні – це вільний журналіст, і він не ідеалізує цієї тези. Глава держави також зазначив, що в цій країні ніхто не мав від преси більше проблем, а ніж він і ті, хто носить прізвище «Ющенко». Мовляв, представники ЗМІ цікавилися усіма його родичами. Президент додав, що готовий ще десять разів таке пережити.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 10:33
Вільну пресу журналістів якої не пускають на сесії облради і на наради в ОДА? Тролейбусники не отримують зарплати тоді коли люди які все життя проходили в білих сорочках побудували маєткі, нагребли бабла, отримують пенсії вчасно такі що кондуктору за рік аби заробити. Ганьба такій владі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus