USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ющенко запросив на Новий рік десятьох волинян

8 Грудня 2008 14:44
Сьогодні Святослав Кравчук спільно з керівниками управлінь облдержадміністрації планували проведення в області заходів до Новорічних та Різдвяних свят. Окрім традиційних щорічних святкувань Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового з врученням подарунків дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям, позбавлених батьківського піклування, з багатодітних і малозабезпечених родин, Святий Миколай також принесе солодощі і тим малюкам, які святкові дні змушені провести у лікарняних закладах. Про це 8 грудня інформують «Волинські Новини».
19 грудня півсотні обдарованих дітей, які досягли найвищих результатів у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, змаганнях, олімпіадах, поїдуть на зустріч із Президентом України. Іще 10-х маленьких волинян Віктор Ющенко запросив на свято головної ялинки країни.
За повідомленням головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА, головна ялинка Волині засвітить свої вогні на центральній площі обласного центру вже 20 грудня. А 5 січня голова обласної державної адміністрації Микола Романюк запросить на свято дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Підсумовуючи планування, Святослав Кравчук наголосив на новорічному оформленні закладів бюджетної сфери, необхідності неухильного дотримання протипожежної безпеки під час проведення новорічно-різдвяних заходів та організації роботи медично-рятувальних служб під час святкових вихідних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus