USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцький модельєр - про вбрання на Новий рік та модні кольори у 2014. ІНТЕРВ’Ю

28 Грудня 2013 19:00
Довгоочікуване свято Нового року уже на носі. У кожного на думці «бородате»: «як зустрінеш цей рік – так і проведеш». Тому для багатьох важливо зустріти це свято не лише смачними стравами, з приємним товариством, але й оригінально та вишукано одягненим.

Про те, що одягнути на зустріч Нового року, аби було красиво, зручно та оригінально, а також про те, чого варто чекати від моди-2014, розповіла відомий луцький дизайнер-модельєр Анна Дідух. Про це йдеться на сайті «Сітіпарк».

Між іншим, Анна вже підібрала для себе вбрання на Новий рік. Яке?

Насамперед, каже Анна, у новому році будуть модними два кольори: яскравий синій (ультрамарин) та «глибокий» зелений (колір зеленої пляшки). Якщо ви будете одягнені у ці кольори саме тоді, коли годинник проб’є 12 – вам обов’язково щаститиме.

- Анно, багато людей надають значення кольору одягу, в якому одягнені на новорічне свято. Щось порадите?

- Окрім зеленого та синього кольорів в моді буде коричневий. Він більше стосується прикрас. Тому не варто одягати на себе різні стрази, камені, блискітки, а лише прості лаконічні аксесуари. Зокрема дерев’яні – адже наступає рік дерев’яного коня, і вони гарно підкреслять образ.

Аби освіжити старі речі окрім аксесуарів можна придбати або зробити самому різноманітні дерев’яні ґудзики та пришити на одяг. Тобто Новий рік потрібно зустріти в яскравому кольорі, аж ніяк не в чорному.

В наступному ж сезоні осінь-зима залишаються модними відтінки зеленого та синього, також коричневі, шоколадні, руді. Модна натуральних відтінків шкіра, а не яскравих рожевих, червоних, блакитних … – мода це «натуральність».

- З кольором визначилися, а як бути з вибором власне одягу?

- Речі можуть бути різними: сукні, блузи, гарний гольф підібрати під шорти чи спідницю. Не тільки блискуче повинно бути – головне це простота. Також можна одягати шкіряні прикраси, але натурального кольору. Якщо ж одягнете щось темне, то підбирайте обов’язково світлі аксесуари під дерево.



Анна Дідух розповідає, що в новому році актуальним залишиться такий елемент як баска, з допомогою якої можна коректувати фігуру. Басочка – це незвичайний елементи в одязі, широка оборка, закріплена на лінії талії. Це модне нині віяння було підтримано Крістіаном Діором ще в кінці сорокових років XX століття. А тепер ось – знову повернулося.

Модними та практичними є сукні, що моделюють фігуру (де на талії вставки світлішого або темнішого кольору, що візуально «зменшує» талію та стегна).

Такий одяг підійде і старшим і молодшим, адже моделювання відбувається довільне, в залежності від типу фігури. Можна сказати, що вмілий кравець зможе вам подарувати нову фігуру.

«В моді жіночна фігура. І тут головне – правильно підібрати тканину», - каже Дідух.

Із модних новинок можна відмітити таку оздобу як перфорація – це пробиті або вирізані візерунки на шкірі або тканині. Особливо креативним людям дизайнер одягу радить зробити на звичних шкіряних речах витинанки. Це додасть до образу стилю та індивідуальності.

- Щодо чоловічої моди. Який одяг модний в цьому сезоні?

- Для чоловіків модними будуть штани класичного покрою. На зиму це штани з кантом із тканини під назвою «кашка», «клітинка» або «ялинка». Взагалі в моді – англійський стиль. Різні піджаки з вшитою жилеткою, з емблемами. Рукави можуть бути підкачаними, а підкладки кольоровими. Головне, щоб весь образ не був «нудним офісним». Він має бути класичним але стильним.

Для поціновувачів сумок варто нагадати, що в моді зараз універсальні сумки-трансформери, з якими можна піти і на вечірку, і на роботу.

- Анно, а в чому ви зустрічатимете Новий рік?

- У мене буде цікава сукня, звісно зеленого кольору. Можна сказати навіть, що епатажна. Це сукня із штучного хутра, що пофарбоване у красивий зелений колір.

У новому 2014 році Анна Дідух бажає усім читачам одягатися модно. Однак її найголовніша порада – сліпо не наслідувати моду, а перш за все підбирати одяг «під себе», аби справді мати гарний та оригінальний вигляд.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
цікаво Показати IP 29 Грудня 2013 07:34
А кого вдягає цей модельєр, якщо не секрет, звичайно? Тільки на різних волинських сайтах її й бачу. Коли людина працює?
Вітя Показати IP 29 Грудня 2013 11:06
Відома у дуже вузьких колах..
додам до Вітя Показати IP 29 Грудня 2013 14:15
Ш-и-р-о-к-о відома))) Анька-партніха)))
Хто ти такий до Вітя Показати IP 11 Січня 2014 19:43
Вона відома, а хто ти такий?
тольче&каббан Показати IP 29 Грудня 2013 14:18
А хдє тута маділ'єр? Ета тьотья каторая умєєт многа пугавіц-гудзікав прішивать? Какая жахлівая!
читач Показати IP 29 Грудня 2013 16:34
що модельер що фотографи а взагали телефон забули надрукувати
та ну Показати IP 30 Грудня 2013 11:19
В женщини завищена самооцінка, нічого вражаючого, абсолютно
та да до та ну Показати IP 11 Січня 2014 19:46
Яка вона Вам "женщина", вона молода симпатична дівчина
Знаючий Показати IP 10 Січня 2014 00:59
Вона відомий модельєр на Волині і шиє для для різних людей.
ЗАМОВНИЦЯ Показати IP 10 Січня 2014 01:02
Анна завжди створює цікаві фасони і на вінміну від інших не краде ідеї.
Фанат Показати IP 10 Січня 2014 15:42
Дідух ти супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СЕМ Показати IP 12 Січня 2014 02:19
Зіронько моя, я тебе кохаю!!!
лола Показати IP 16 Липня 2015 12:15
Ну не без здібностей дівчина, тільки більш привітною треба бути та не такою пихатою. Тай не викладач вона. Чого навичти може?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus