USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Іvan Navi «запалив» на Дні міста у Володимирі-Волинському

29 Липня 2019 19:38
Повноцінну насолоду від святкування Дня міста володимир-волинці отримали недільного вечора 28-го липня. У парку «Слов’янський» відбувся концерт за участю популярних гуртів і виконавців, хедлайнером якого став Іvan Navi, йдеться на сайті міськради.

Для володимирчан та гостей міста у цей день було чимало розваг: змагань, тематичних локацій, майстеркласів і навіть фестиваль вуличної музики. А завершилося святкування ввечері масштабним концертом, під час якого молодь розважали Ірина Гонтарук, Etnaterra, Navigator, Vasyayan.

Публіка підспівувала та аплодувала музикантам, однак найбільшому пожвавленню глядачів сприяла «родзинка» вечора, адже хедлайнером концерту був Іvanа Navi, який подарував чимало відомих пісень.

Молодь з нетерпіння очікувала на вихід улюбленця мільйонів. Співак виконував хіти, які підривають всі українські танцполи.

Молодий поп-виконавець зі Львова Іvan Navi відомий своєю участю в таких талантшоу як «Шоу № 1», «Голос країни» та «Співай як зірка». Співак виконав свої однойменні хіти з альбому «Такі молоді», які юні володимир-волинські прихильники підспівували разом із ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 30 Липня 2019 15:49
А можна дізнатися які пісні він співав на сцені?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus