USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Іван Дорн, Onuka, ДахаБраха і Pianoбой запрошують на головну музичну подію року

6 Липня 2016 15:43
Вже в ці вихідні - з 8 по 10 липня – у Києві пройде наймасштабніший фестиваль цього літа «ATLAS WEEKEND».

Кращі з кращих українських та зарубіжних музикантів виступлять у рамках фестивалю перед гостями на території ВДНГ. Головна музична подія року обіцяє бути грандіозною та зібрати близько 300 000 відвідувачів. І серед них, 20 щасливчиків, які можуть виграти безкоштовні квитки на фестиваль.

У мережі з'явилися промо-ролики, присвячені найбільшому українському фесту. Автор роликів Інстаграм-блогер Марія Оз зізнається - працювати з артистами їй сподобалося.

«Круто придумувати сюжет, маючи таких яскравих персонажів. Круто мати таку гарну і оперативну команду і повну свободу для створення яскравих роликів. До цього я знімала красивих і відомих людей, але ніколи ще їх час не було повністю в моєму розпорядженні ».

Підтримати фестиваль своєю участю в зйомках погодився головний Рianoбой країни Дмитро Шуров. Він одним з перших випробував яскраве піаніно на ВДНГ - один з атрибутів Atlas Weekend -2016, зіграти на якому також зможуть всі відвідувачі фестивалю.Однією з учасниць промо-роликів стала і Onuka - тендітна Ната терпляче позувала перед камерою, в той час як за її спиною розквітав і зникав загадковий орнамент.Учасники фестивалю Glastonbury - 2016, головна музична гордість країни гурт «ДахаБраха», постали в відео з червоними маками в руках - символом України.А ось одному з найпопулярніших українських музикантів Івану Дорну, довелося відчути як це - бути вимазані фарбою в майже 40-ка градусну спеку.Нагадаємо, всього участь у фестивалі Atlas Weekend прийме більше сотні артистів, серед них: Сплин, Машина Часу, Apocalyptica, Gus Gus, Бумбокс, Noize MC, ніколи раніше не відвідували Україну KWABS і Nneka і багато інших. Відвідати фестиваль буде можна в Києві, на оновленому ВДНГ, 8, 9 і 10 липня.

Atlas Weekend відбувся вперше минулого року. Зібравши близько 20 тисяч людей, він став найбільш насиченою подією літа. Тоді, вперше за всю історію проведення різних музичних фестивалів, організатори зробили основний акцент на молодій українській музиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus