USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Головна музична подія року обіцяє зібрати у Києві 300 тисяч меломанів

2 Червня 2016 11:54
Наймасштабніший рок-фестиваль цього літа «ATLAS WEEKEND» відбудеться у Києві 8-10 липня.

Кращі з кращих українських та зарубіжних музикантів виступлять у рамках фестивалю «ATLAS WEEKEND» перед гостями на території ВДНГ. Головна музична подія року обіцяє бути грандіозною та зібрати близько 300 000 відвідувачів.

Зі слів організаторів, відвідувачам гарантують море позитивних емоцій від такої різної, але драйвової музики. Тож ці літні дні запам'ятаються усім присутнім надовго.

Нагадаємо, Atlas Weekend відбувся вперше минулого року. Зібравши близько 20 тисяч людей, він став найбільш насиченою подією літа. Тоді, вперше за всю історію проведення різних музичних фестивалів, організатори зробили основний акцент на молодій українській музиці.
«Мене неймовірно тішить, що особливу увагу сьогодні приділяють, власне, українському музпродукту. Ми маємо музичний шалений потенціал, утім часто не маємо можливості його реалізувати. Країна виховує талановитих музикантів, однак не дає змоги, щоб їх почули. Тому захід, який об’єднує тих, хто творить і тих, хто цінує – це особлива подія. Пам’ятаєте, як заговорили мережі після смерті Кузьми..? Ми мусимо слухати наших, українських музикантів - талановитих, сильних, цікавих. Бо це – наше. Це – музика для своїх, і невідомо, чи буде у нас нагода вже завтра почути того чи іншого артиста», - так охарактеризувала головну подію 2015 року головний редактор Інформаційного агентства Волинські Новини Альона Трохимчук, яка була присутня на фестивалі.
Цьогоріч протягом трьох фестивальних днів свої програми на чотирьох сценах представлять музиканти з України, Росії, Білорусі, Європи і США.

На фестивалі гарантовано виступлять: Apocalyptica, GusGus, Іван Дорн, Бумбокс, Друга Ріка, BRUTTO, Jamala, Pianoбой, Onuka, The Maneken, O.Torvald, 5'nizza, Валентин Стрикало, Сергій Бабкін, The Retuses, Bahroma, The Erised, Mgzavrebi, Срібне весілля, Вагоновожаті, С.К.А.Й., Один в Каное, SunSay, Марія Чайковська, Flëur, Brunettes Shoot Blondes, Epolets, Alloise, PUR: PUR, Biplan, Secret Avenue, Beissoul & Einius, I am waiting for you last summer, Dvoe, KATYA, Peter and the Wolves, Tape Flakes, Fontaliza, Станція Мир.
Окрім того, вперше в Україні в рамках фестивалю Atlas Weekend виступить Kwabs, неперевершену музику якого можна охарактеризували так: голос, який неможливо описати, мелодії, які неможливо забути.
Участь у грандіозній музичній події року візьмуть також легендарний рок-гурт «Акваріум» та сонячний дует з Берліна twocolors. Окрім того, свої хіти презентують один з найдрайвовіших рок-колективів сучасності – англійський рок-гурт The Subways, та «одна з кращих соул-співачок планети» - неперевершена Nneka.
На гостей та відвідувачів Atlas Weekend чекає ще одна цікавинка, фестиваль у фестивалі. Окрім заявлених сцен для пошановувачів музики облаштують сцени фестивалю «Країна Мрій» та «Джаз Коктебель».

Окрім того, для молодих музикантів запустять спеціальний конкурс, в рамках якого вони зможуть подати заявку на участь у фестивалі і поборотися за можливість виступити на одній зі сцен Atlas Weekend.

Прекрасним доповненням до музичної частини стануть: театральні вистави, арт-перформанси, спортивні та дитячі зони, десятки відкритих локацій з розвагами і можливістю відпочинку для всієї родини, зона ярмарки і маркетів, гастрономічна зона і багато іншого.

Протягом трьох днів фестиваль не припинятиме свою роботу ні на хвилину. Для тих, хто не захоче залишати опен-ейр навіть вночі, працюватиме наметове містечко двох рівнів.

Стежити за новинами фестивалю можна в офіційній групі Atlas Weekend у мережі Фейсбук або на сторінці у ВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
да Показати IP 6 Травня 2016 00:50
тільки ціна квиточків жесть..
Анонім Показати IP 2 Червня 2016 12:03
RHCP у Києві, оце подія
Українець Показати IP 2 Червня 2016 13:14
Чого в Києві - давайте в Луганську чи в Донецьку. То ж все нормально. Тільки фестивалити.
Українець Показати IP 2 Червня 2016 13:24
Чого в Києві - давайте в Луганську чи в Донецьку. То ж все нормально. Тільки фестивалити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus