USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Іваничівська громада провела в останню дорогу воїна Олександра Чуру

23 Лютого 2024 09:49
22 лютого жителі Іваничівської громади провели в останню дорогу військовослужбовця Олександра Андрійовича Чуру, який під час служби був командиром мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотного батальйону. Він мужньо виконував свій військовий обов'язок, в боях боронячи Україну, її свободу і незалежність.

Про це повідомили у громаді.

Був призваний на службу у Збройних силах України ще в 2014 році за мобілізацією. З початку повномасштабного вторгнення Олександр Чура, проходячи службу на території Харківської області, тричі отримував поранення, після яких був на лікуванні та реабілітації у госпіталях.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники громади, військового комісаріату, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці та просто небайдужі жителі, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни та її жителів.
Щирі співчуття рідним та близьким померлого у зв’язку з непоправною втратою висловила заступниця селищного голови Оксана Рубан та запевнила, що пам’ять про померлого назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.
Чин похорону Олександра Чури здійснили священнослужителі митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської єпархії, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.
Востаннє воїну віддали військові почесті під мелодію Державного Гімну України. Рідним вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини.

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою майорітиме синьо-жовтий стяг.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus