USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іваничівські депутати написали лист Куйбіді, Тимошенко та Грицюку

7 Серпня 2009 10:49
Нещодавно на сесії Іваничівської районної ради майже одноголосно було прийнято звернення депутатів до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, міністра регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда, голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка. Про це 7 серпня повідомляють «Волинські Новини».
У своєму листі вони заявили, що не підтримують ініціативу голови Волинської обласної ради щодо зняття фінансування у 2009 році на добудову Іваничівської районної лікарні, будівельна готовність якої становить 82%, та просять залишити її у «переліку об’єктів, що фінансуються у 2009 році за рахунок коштів Стабілізаційного фонду, передбаченого для реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів» та залишити без змін виділені на її будівництво кошти в сумі 2 мільйона 500 тисяч гривень.
Депутати вважають, що звинувачення Анатолія Грицюка «щодо розкрадання коштів на будівництві та недоцільність добудови лікарні є безпідставними та необґрунтованими, протиставленими інтересам громадськості району».
«Питання фінансування добудови Іваничівської лікарні визнано пріоритетним у 2009 році на сесії Волинської обласної ради», –  наголошується у зверненні. На сьогоднішній день «здано в експлуатацію та функціонують приміщення поліклініки, клініко-діагностичні відділення, педіатричне відділення, адміністративне відділення, харчоблок, пральня та патанатомічне відділення, очисні споруди, котельня. До приміщення незавершеного будівництва стаціонарного корпусі підведені усі комунікації водопостачання, каналізації, теплопостачання».
Після довгих обговорень ініційоване фракцією «Нашої України» звернення до Уряду було підтримано майже одноголосно, включаючи й 20 голосів депутатів від БЮТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus