USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати просять допомоги у Ющенка, Тимошенко та Богатирьової

3 Вересня 2008 12:23

Відкритий лист щодо ситуації навколо котельні по вулиці Карбишева, 2 у Луцьку депутати міськради сьогодні, 3 вересня, вирішили надіслати Президенту України Віктору Ющенку та Прем’єр-міністру Юлії Тимошенко. Також це звернення адресоване Раді національної безпеки та оборони України, – повідомляє репортер “Волинських Новин”.
За словами Луцького міського голови Богдана Шиби, котельня по вулиці Карбишева, 2 забезпечує водою близько 40% населення міста. Із 23 липня 2008 року 33-й та 40-й мікрорайони Луцька не отримують гарячої води, хоча більшість населення сплачує кошти за комунальні послуги.
У відкритому листі йдеться про те, що така ситуація виникла з вини ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго». Судові справи із приводу повернення комунального майна у власність громади міста тривають уже понад два роки, - зазначено у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 14:37
Я не юрист, але втручання посадових осіб в судовий розгляд справи може бути розцінено як тиск на суд. Чи я помиляюсь? Навіщо ж давати ще один козир Кропиві?
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 14:41
Видно Шиба взагалі облажався раз так тисне на Верховний Суд де зараз розглядається питання. Та кому ця котельня потрібна. Земля - ось що насправді хоче забрати собі Шиба, а котельня? Без котельні просто землю не взяти.
Петрович Показати IP 3 Вересня 2008 16:09
А може ту землю хоче забрати якраз Кропива - тому так і шантажує міську владу? А заручники - ми, лучани...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus