USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Іваничівський район – «пасинок»?

6 Лютого 2009 09:22
Заступник голови Іваничівської районної державної адміністрації Федір Войтюк під час засідання колегії РДА 5 лютого охарактеризував стан виконання дорожніх робіт на Іваничівщині у 2008 році, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Войтюка, попри те, що бюджетні кошти, які виділялися на ремонт автомобільних доріг у районі минулоріч використано, проте є низка проблем. Заступник голови Іваничівської РДА бідкається, оскільки у районі переважно здійснюється ямковий ремонт. Іваничівський район, як стверджує Федір Войтюк, є «пасинком» – у 2008-му році там прокладено лише 3,6 кілометра асфальтового покриття. На думку чиновника, це є мізер порівняно з деякими іншими районами – Ківерцівським та Луцьким. Там, відповідно, прокладено приблизно 26 і 20 кілометрів асфальтового покриття.
 
Пан Войтюк зазначив, що через незадовільний стан доріг часто перевізники відмовляються від здійснення перевезень. Населення Іваничівщини також скаржиться на «дорожні» проблеми. «Дороги (у Іваничівському районі – «ВН») щороку стають гіршими», – сказав Федір Войтюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 6 Лютого 2009 09:56
Думаєте на Турійщині справи класні? Там теж перевізники дуже часто відмовляються розбивати свої драндулєти на ямах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus