USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із бюджету Луцька виділили кошти на юридичну допомогу підприємцям, які «порушуватимуть» карантин

3 Серпня 2020 15:14
Із бюджету міста Луцька виділили 50 тисяч гривень на організацію надання вторинної юридичної допомоги місцевому бізнесу.

Про це йшлося 3 серпня під час засідання позачергової 90-ї сесії Луцької міської ради.

Як розповіла керівниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, у зв’язку з прийнятим депутатами рішенням про не запровадження в місті жорсткого карантину через віднесення Луцька до червоної зони епідеміологічної небезпеки необхідно передбачити зміни в програмі підтримки малого підприємництва.

Нагадаємо, раніше міськрада анонсувала, що усім підприємцям, підприємствам, установам та організаціям, щодо яких поліцією буде складено протокол про порушення правил карантину у зв'язку з безпідставним внесенням міста до червоної зони, буде надано повний спектр юридичних послуг із захисту в суді та оскарження вказаних протоколів.

Читайте також: Міськрада вимагає Київ виключити Луцьк із червоної зони. Звернення

«Пропонуємо внести зміни до програми розвитку підприємництва в місті Луцьку, доповнивши перелік заходів програми таким пунктом – організація надання вторинної юридичної допомоги суб’єктам малого та середнього підприємництва з питань виконання рішень міської ради про обмежувальні та адаптивні заходи в місті Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу у зв’язку з прийняттям рішення державною комісією ТЕБ та НС щодо віднесення міста Луцька до червоної зони епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19», – сказала Наталія Рибай.

Вона повідомила, що із цією метою було передбачено з міського бюджету 50 тисяч гривень. Ці кошти спрямовуватимуть, зокрема, на оплату послуг адвокатів, із якими за посередництвом управління розвитку підприємництва і реклами співпрацюватимуть підприємці.

Для отримання допомоги представникам бізнесу необхідно звернутися в управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради (довідки за телефоном: (0332) 777-885).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus