USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Із хмарочоса в Москві, куди влучив безпілотник, масово виселяються мешканці

3 Серпня 2023 10:51
Приміщення центру «Москва-Сіті» у столиці РФ, куди влучили дрони, почали залишати орендарі, які побоюються повторних атак.

Про це пише «Коммерсантъ», передає Главком.

За інформацією видання, останні три дні з'явилися десятки оголошень щодо здачі та продажу комерційних приміщень у вежі «IQ-квартал». В інших районах російської столиці власники офісних центрів почали отримувати запити від компаній, які задумалися про переїзд.

Водночас вартість оренди наразі залишається сталою. Рієлтори розповіли, що клієнти не готові погоджуватися на зниження вартості оренди. Деякі з них ще не мають наміру переїжджати, але розглядають інші варіанти режиму роботи.

Мінцифри РФ та Ozon вже перевели співробітників на віддалений режим роботи. Компанія «Яндекс» звернулася до своїх працівників з проханням відмовитися від змін у ночі. Банки, які функціонують у діловому центрі, також надали керівникам підрозділів рекомендації стосовно ухвалення рішень, які стосуються необхідності присутності в офісі.

Читати ще: Російським каналам заборонили розповідати про атаку дронів по Москві

В офісах «Москва-Сіті» й надалі працюють представники «Російсько-Азіатського союзу промисловців і підприємців» та компанія Kalinka Russia. Вони все ж визнають необхідність посилення заходів безпеки.

Раніше російські пропагандисти повідомляли, що вночі 30 липня Москву атакували трьома БпЛА, внаслідок чого постраждала одна особа. У результаті пошкоджено фасад на рівні 21 поверху. На цьому поверсі вежі IQ-Квартал «Москва-сіті» знаходиться міністерство економічного розвитку РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus