USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із загиблим в зоні ООС волинянином прощатимуться на Театральному майдані. Уточнено

19 Червня 2020 13:18
Тіло загиблого у зоні ООС 25-річного волинянина Іллі Струка зустрічатимуть на Цуманському перехресті, після чого у супроводі жалобного кортежу українського захисника доставлять на Театральний майдан у Луцьку, де відбудеться громадська панахида за участю ветеранів бойових дій, військових капеланів, побратимів загиблого та небайдужих лучан.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів заступник Волинського обласного комісара Ігор Підлісний.

З його слів, за станом на 12:20 сьогодні, 19 червня, кортеж із тілом загиблого старшого матроса, гранатоментника Іллі Струка перебуває у Київській області.

Опісля тіло військового зустрічатимуть на Цуманському перехресті.

Зі слів побратимів загиблого, орієнтовно, автомобіль із позначкою «вантаж 200» може прибути на Цуманське перехрестя о 15:45 годині, однак прогнозувати час прибуття поки що рано, адже часто у дорозі виникають певні труднощі.

«Я не хотів би прогнозувати час прибуття екіпажу із тілом нашого побратима до Цуманського перехрестя. Не хочу «вангувати», оскільки це дорога і може трапитися різне. Ми через соціальні мережі дамо знати, коли жалобний кортеж проїде Житомир та Рівне. Опісля ми колоною будемо рухатися до Театрального майдану, де відбудеться невеличка молебень за участю військових капеланів, не довше 15 хвилин. Після цього Ілля поїде додому, у село Льотне Володимир-Волинського району», – зазначив Ігор Підлісний.

Нагадаємо, учора, 18 червня, Волинь сколихнула страшна звістка. 17 червня на Сході України у зоні проведення ООС загинув волинянин Ілля Струк. Загиблий – уродженець села Льотниче, Володимир-Волинського району. Зі слів старшого офіцера мобілізаційного відділення Павла Чижевського, солдат напередодні, 17 червня, отримав кульове поранення не сумісне із життям, під час бойового чергування. Службу проходив у Маріуполі. Був гранатометником.
Автомобіль з тілом військовослужбовця виїхав о 23 годині вчора, 18 червня, у супроводі побратимів з його військової частини. Іллю Струка, який загинув на Сході, поховають завтра, 20 червня, у рідному селі Льотниче Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus