USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із наступного тижня луцькі школярі знову поїдуть на відпочинок до табору «Ровесник»

27 Травня 2008 17:37

Як повідомляє 27 травня репортер «Волинських новин», відкриття оздоровчого сезону в таборі «Ровесник» відбудеться наступного тижня. Про це розповів під час прес-конференції Луцький міський голова Богдан Шиба.
За словами міського голови, наразі триває підготовка до літнього оздоровлення дітей, а саме – облаштування дитячого оздоровчого табору «Ровесник» у селі Забороль. Окрім того, планується підготувати його для відпочинку дітей у міжсезоння. Для цього, зазначив Богдан Шиба, потрібно дещо переоблаштувати табір для забезпечення його опалення. За словами міського голови, такі реконструкції реально здійснити впродовж найближчих двох років, облаштувавши табір для цілорічної роботи.
Довідково:
На оздоровлення дітей у таборі «Ровесник» Луцька міськрада у 2008 році передбачила 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus