USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Із цінами на Волині все спокійно

1 Червня 2009 11:07
Ціни на продовольство, нафтопродукти та послуги житлово-комунального господарства на Волині з 20 травня по 30 травня не змінилися, або змінилися не суттєво. Про це під час наради у першого заступника голови ОДА Віталія Заремби розповіла заступник начальника державної інспекції контролю за цінами у Волинській області Вікторія Темчишена, – інформує 1 червня репортер «Волинських Новин».
За словами пані Темчишеної, за звітний період  зниження роздрібних цін відбулося на вермішель з борошна пшеничного вищого ґатунку, гречану крупу, рис, молоко, сметану, яйця курячі та сіль. Ціни підвищилися в середньому на 1-5%. Натомість від 2% до 4% підвищилася ціна на деякі інші продукти – на м’ясо птиці та цукор пісок.
Як розповіла посадовець, ціни на нафто продукти у травні зросли на 1-4%, а тарифи на послуги ЖКГ не змінилися. Перший заступник голови ОДА Віталій Заремба радив звернути увагу на своєчасні розрахунки між товаровиробниками і переробниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus