USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Ізраїль почав операцію зі знищення тунелів ХАМАС у Газі

2 Листопада 2023 17:12
Інженерні війська Армії оборони Ізраїлю розпочали широкомасштабну операцію зі знищення тунелів угруповання ХАМАС у межах сектору Гази, куди вже увійшли підрозділи ЦАХАЛу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Times of Israel.

«Армійські інженери починають широкомасштабну операцію зі знищення тунелів ХАМАСу в районах сектору Гази, які перебувають під контролем Ізраїлю з початку наземного наступу», – йдеться у повідомленні.

Бойові сапери використовують різні види роботів та вибухові пристрої, щоб зруйнувати тунелі, підірвати будь-які мініпастки, встановлені ХАМАСом, та вбити терористів.

«Можливо, спочатку вони могли нас переслідувати, жалити, стріляючи з виходів з тунелю, але після того, як ми встановили контроль над територіями, почалася інженерна операція», – розповів старший офіцер Південного командування ЦАХАЛ.

«Ми збираємося обвалити під’їзди та тунелі на них. Це стане зоною смерті. Вони зробили помилку, вони обрали місце, звідки не можуть втекти. Вони загинуть у тунелях», – сказав він.

Зазначається, що ізраїльські війська вже знищили близько 100 тунелів, не враховуючи ті, що були знешкоджені внаслідок авіаударів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus