USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські сувеніри - на ярмарку в Ізраїлі

17 Грудня 2014 09:17
Сувеніри від волинських дітей та вчителів відправив до Ізраїлю «Ковельський центр допомоги 51 ОМБР». Про це інформує центр в мережі.

20 грудня 2014 року в Ізраїлі, в Українському мистецькому Центрі, в рамках святкування ХАНУКИ, відбудеться благодійний ярмарок.

"Наші волинські діти та їх вчителі передали для продажу свої роботи: картини серіі «Це моя Україна» -12 робіт, картини з серіі «Квіти України» - 13 робіт, картини з серіі «Незалежна Україна за МИР!» - 20 робіт, браслети плетені - 60 штук, вишиті конверти для вітань - 80 штук, вишита бісером блуза - 1 штука. Також, на прохання наших ізраїльських друзів, ми додали 2 набори «Ковельського борщу», який сушимо для хлопців в зону АТО та 5 прапорів України (від Раїси Хвищук)", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, посилку вже зустріли представники групи Israeli Friends of Ukraine. Всі кошти, отримані з продажу робіт, підуть на закупівлю теплих речей для волинських солдатів. "Така сама посилка від наших дітей вже готова на відправку в Прагу. Нашим друзям Czechs support Ukraine", - додають у центрі допомоги.

Волонтери висловлюють щиру подяку за роботи учням та педагогам Володимир-Волинського педагогічного коледжу, учням Ковельських шкіл 1 та 13, учням Луківської школи (Турійський район) вчительці Старовижівської школи Катерині Маркевич!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus