USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Кабмін отримає компромат на начальника лісового господарства Волині

1 Вересня 2015 18:34
Волиняни вкотре шлють листи на Київ, аби знайти достойного керівника обласному лісоуправлінню.

Скільки ще пікетів, народних депутатів і судових рішень знадобиться, аби голос народу був почутий? Невідомо. Проте волиняни не здаються і продовжують вимагати у столичних можновладців зняти Олександра Кватирка з посади виконувача обов’язків начальника обласного управління лісового та мисливського господарства, - інформує «Волинська газета».

Черговим раундом битви за чесне призначення керівника стало засідання громадської ради при облдержадміністрації.

Учасники заходу вкотре нагадали про кримінальне минуле Олександра Кватирка і його зв’язок із люстрованим екс-начальником ВОУЛМГ Богданом Колісником.

Член громадської ради Юрій Анцух зачитав лист-звернення до Кабміну і зокрема – Міністерства аграрної політики (йому підпорядковане Держлісагентство), а також до депутатів і голови Волинської облдержадміністрації. У тексті листа – кримінальний компромат на Олександра Кватирка й обурення волинської громади щодо його призначення.

Крім того, учасники публічного заходу адресували уряду ще один лист, у якому вимагали провести прозорий конкурс на заміщення посади начальника ВОУЛМГ (що, в принципі, й так обіцяв голова Держлісагентства Олександр Ковальчук під час свого нещодавнього візиту до Луцька). Але тут громадська рада вставила ремарку: до участі у вищезгаданому конкурсі допускати лише осіб, які попередньо пройшли громадське обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Волинянин Показати IP 1 Вересня 2015 18:45
Друзі, події учора під ВР, ще раз показали, що здобутки Революції Гідності, наш президент та прем"єр , "сховали" до кращих часів... Приклад нашого лісового господарства В мене працює знайомий в лісгоспі на посаді зама - при Мазурику було все відкрито, кожен лісгосп сам шукав собі партнерів, сам знаходив ринки збуту, знаходив фірми, через які йшлаа заготівля, відгрузка, доставка... Тепер же - знову повернулися старі схеми, схеми часів колісника (і це, буквально, за якихось 2 місяці!!!), - управління в Луцьку, вказує дираекторам, з якими фірмами працювати, з яким організаціями заключати договори, причому, в деяких моментах, лісгосп може бути взбитку... Мало того, почалися "приписки" - продукція ще не заготовлена, не відгружена, не доставлена, а лісгосп вже звітує, що він здійснив оборутку... Коротше - почався "безпредєл"...
справедливий до Волинянин Показати IP 1 Вересня 2015 19:56
шановний вірю, бачимо, що таке відбувається людей революція гідностію нічого ненавчила.
Анонім до Волинянин Показати IP 1 Вересня 2015 21:06
Просто в результате Мукачево ПС интегрировалась в официальные структуры. А сейчас и Свобода желает получить свой кусок пирога.
З Маневич Показати IP 1 Вересня 2015 19:06
Підтримую Волинянина - в нас те саме... ніякою революцією і не пахне, вся шайка зосталась та сама, що ва Києві, що в Луцьку, що на місцях
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 19:52
Коротше ти бездарь, як і твій знайомий, мабуть на одній лавці з "свободівцями" сидиш.
До анонім до Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 08:09
Бездарь ТИ!!!!!!!!!! Необтесаний, якщо не знаєш з чим порівняти останній рік роботи ВОУЛМГ і про що це говорить
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 20:15
Прикро......Невже смерті надарма..... Злодіі і бандити знову правлять...
Анонім до Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 21:09
Чому надарма? Зараз привладі більш спритні управлінці свого карману.
Зубр Показати IP 1 Вересня 2015 20:50
Якщо комусь при Мазурику, подобалося жити в повному антидержавному безладі ,подумайте про майбутні покоління, вони вас прокленуть.
КІВЕРЦІ Показати IP 1 Вересня 2015 21:17
Банда, яка була при янеку знову пускає сої пагінці - в лісововому господарстві Волині були зрушення і новації, тільки з приходом Кватирка, знову оновлюються старі схеми і знову починають обкрадати державу... Не за таку владу гинули хлопці...
Волиняни Показати IP 1 Вересня 2015 22:37
Кватирко- сильний керівник, тому його і бояться. Він порядок наведе, а "гавкають" ті, які бояться, що будуть за дверима!
Лісники Показати IP 1 Вересня 2015 22:49
Хто така громадська рада? Хто її вибирав? Шайка ідіотів командує хто має бути Нач. Управління . Де ви є коли горить ліс? Пі*дець дожилися коли люди далекі до лісу вказують що нам робити. В мене просто немає слів.
Заєць Показати IP 2 Вересня 2015 08:12
Ага, вибирати начальників вміють і коли ліс горить -- своїми ділами займаються. Патріоти липові, активісти. Відра в руки і гайда до лісу, де всі лісники сьогодні. Чого шастаєте як безпритульні?
Цумань Показати IP 2 Вересня 2015 08:52
В області є достойні люди бути начальником ВОЛМГ.Мірошниченко,Котеленець,Семенюк.Чого шукати за межами області,якого мало цікавитиме Волинь,або момент нажитися.Громадська рада - прислухайтесь.
любашів до Цумань Показати IP 4 Вересня 2015 20:17
ні ми вітьку не відпустим хто нам на свою долю бкде жалітись
радник Колісника Показати IP 2 Вересня 2015 12:38
Котеленця і Семенюка давно треба на смітник викинути. Семенюка вже двічі викидав Колісник, але ситуація з кадрами така, що доводиться з смітника вибирати. Колісник так почистив кадри з ціллю, щоб його ніхто не підсидів і не заважав вершити чорні справи, що вже й на смітнику нікого немає.
Лучанин Показати IP 2 Вересня 2015 14:02
А якщо чужий чи з іншої області то що? Ще краще: нікого не знає, працюватиме без упереджень і схильності до когось.
Херо_мант Показати IP 2 Вересня 2015 18:06
Що,не поділився і злили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus