USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кабмін планує послабити карантин для проведення масових культурних заходів

26 Травня 2021 17:36
Кабмін планує послабити карантинні обмеження для проведення масових культурних заходів.

Відповідне доручення озвучив глава Мінкульту Олександр Ткаченко на засіданні уряду в середу, 26 травня, передає Кореспондент.

«Внести зміни до постанови Кабміну від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та впровадження посилених протиепідемічних заходів на території зі значним поширенням COVID-19» за умови негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тестом на визначення антигену, проведення не більш ніж за 72 години до проведення заходу або документа, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, всіх відвідувачів і співробітників», – сказав міністр.

«Розширити можливості для проведення концертних масових культурних заходів; дозволити працювати різним типам засобів розміщення і зняти тимчасові обмеження для громадської самоізоляції громадян, а також дозволити перетинати кордон іноземцям деяких держав і доручити Міністерству охорони здоров’я, МЗС, Мінфіну, Мінекономіки, Мін’юсту та секретаріату Кабміну у дводенний термін оформити вказане рішення актом Кабміну відповідно до регламентних вимог і подати на підписання прем’єр-міністру України», – додав Ткаченко.

Нагадаємо, наразі всі області України перебувають у жовтій зоні карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus