USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін послабив обмеження для червоної зони карантину

7 Квітня 2021 19:29
Кабмін у регіонах червоної зони епідемічної небезпеки дозволив торгувати посадковим матеріалом і надавати послуги з прання і хімчистки текстильних та хутряних виробів.

Відповідні зміни внесено до постанови уряду на засіданні 7 квітня, передає Кореспондент.

У пояснювальній записці сказано, що проект розроблений «відповідно до численних звернень бізнес-асоціацій та листом Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України».

Нагадаємо, що в регіонах тривають антикарантинні протести. У Запоріжжі протестувальники проти посилення карантину перекрили рух трамвая, в Миколаєві на протест вийшли підприємці.

У той же час, прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що необхідності в локдауні немає. У деяких регіонах з «червоної» зони ситуація з захворюваністю поліпшується, влада сподівається, що тенденція збережеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus