USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін призначив Князева керівником Нацполіції

8 Лютого 2017 12:45

Кабінет міністрів призначив Сергія Князєва керівником Національної поліції України.

Таке рішення уряд прийняв у середу, пише УП.

Представляючи обрану кандидатуру, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про досвід роботи Князєва.

"Він зараз працює начальником департаменту карного розшуку Національної поліції України. Освіта вища юридична, загальний стаж роботи в правоохоронній системі - 28 років, має вчене звання кандидата юридичних наук, кавалер ордена Данила Галицького", - сказав він.

 

Сергій Князєв

"Сергій Князєв має багаторічний досвід роботи в карному розшуку, пройшов шлях від оперуповноваженого Білої Церкви до керівника кримінальної поліції Київської області, за останні три роки Князев успішно керував обласними управліннями Закарпатської, Рівненської областей, був першим заступником в Донецькій області", - додав Аваков.

Він також сказав, що Князев має бойовий досвід у зоні АТО.

Князев, виступаючи на засіданні уряду, сказав, що "непримиренна боротьба із злочинністю і продовження реформ – це основний девіз і основні завдання", які буде покладено перед ним і більш як 100-тисячним колективом.
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав "дуже важливим" послужний список Князева і його досвід роботи у карному розшуку.
Як відомо, раніше на розгляд міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова члени Консультативної комісії подали кандидатури Костянтина Бушуєва, Андрія Вишневського та Сергія Князєва.    

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Думка Показати IP 8 Лютого 2017 16:08
Всім якось по@@й. Аби не малолітня курка якась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus