USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Правий Сектор відхрестився від «кришування» бурштинових копалень

16 Січня 2015 16:27
У Волинському осередку Правого сектору кажуть, що не чергуватимуть біля лісів, кар’єрів та копалень, оскільки такими справами повинні займатися правоохоронні органи та лісова охорона.

Про це під час прес-конференції Правого сектору Волинської області повідомив командир 3-го батальйону Добровольчого українського корпусу Віталій Ковальчук, більш відомий серед побратимів як друг Устим.
Він зазначив, що багато шахраїв прикривали власні злочини, мотивуючи це тим, що видобуток бурштину «кришує» Правий сектор.

«Був випадок, коли наші активісти приїхали на вимогу місцевих мешканців. Селяни завели мене в клуб, запхали на сцену, вимагаючи розповідати чому те і чому се. Тоді я сказав, що якщо вони самі будуть красти бурштин, інші будуть приїздити і робити теж саме. Хочете зберегти ліс для майбутнього – бережіть його, охорняйте. Бачите порушників – дзвоніть у міліцію чи СБУ», - зазначив Віталій Ковальчук.

Разом із тим, новообраний керівник Правого сектору Волинської області Сергій Дружинович наголосив, що представники Правого Сектору не можуть постійно чергувати біля лісів та кар’єрів.
З його слів, про це повинні піклуватися лісоохоронні і силові структури.

«А їздити та контролювати, мовляв, крадуть бурштин чи ні, ми не будемо. Однак, наполягатимемо, аби силові органи реагували на виклики та звернення та посилено взяли це питання на контроль», - резюмував він.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що активісти Правого сектора та Самооборони допомагали міліції виявляти незаконних копачів бурштину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Понятий Показати IP 16 Січня 2015 17:08
Мілко плаваєте: бурштиністів кришує один із заступників кримінального розшуку Волині, який збиває бабкі на вищестоящу посаду.
Правдоруб Показати IP 16 Січня 2015 17:23
Прізвище в студію і на люстрацію
Анонім Показати IP 16 Січня 2015 17:48
не вірю, що правий не кришує. данилу разом з тімохою нібито не виганяли з відти.
освідчений Показати IP 16 Січня 2015 21:55
дорогі волиняни, бурштин треба пригальмувати - це клондайк, на наших теренах. сили у нас вистачить. не той період історії щоб грабувати державу-вона наша. Київ на Волині подавиться. Бурштин це як нафта ОАЕ.
Устим Показати IP 16 Січня 2015 21:57
Альона , респект!!!
123 Показати IP 16 Січня 2015 23:43
Бурштин це тєма шпиги правий сектор і самооборона тепер працюють разом і получяють кеш.скоро всіх закриєм
Лучанин Показати IP 17 Січня 2015 09:42
А якщо вийде пару тисяч бравих хлопців, і з ато скоро повернемось і будемо охороняти копальні, щоб наповнити саме бюджет області, а не карманів, правий сектор з обороною не наложать какі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus