USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кабмін призначив тимчасового главу митниці

5 Листопада 2021 12:52
Кабінет міністрів призначив тимчасовим головою Державної митної служби В’ячеслава Демченка.

Про це йдеться у розпорядженні уряду від 4 листопада, пише Кореспондент.

«Покласти тимчасово з 5 листопада 2021 р. до призначення в установленому порядку голови Державної митної служби України виконання обов’язків голови Державної митної служби України на директора департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил зазначеної служби Демченка В’ячеслава Вадимовича», – йдеться у документі.

Іншим розпорядженням з посади голови ДМС звільнено Павла Рябікіна, якого напередодні було призначено міністром з питань стратегічних галузей промисловості.

Крім того, Кабмін призначив тимчасово виконуючого обов’язки глави Державної екологічної інспекції Дмитра Зарубу, який працював першим заступником голови Держекоінспекції з лютого 2021 року.

Напередодні з цієї посади було звільнено Андрія Мальованого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus