USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міністри-реформатори уряду Азарова увійдуть в новий Кабмін, - політолог

29 Січня 2014 18:30
Шанс залишитися в Кабміні мають міністри, які проводили реформи.

Більшість міністрів уряду МиколиАзарова мають шанси увійти до складу нового Кабміну, вважає глава правління Інституту української політики КостьБондаренко. Раніше президент ВікторЯнукович підписав указ, яким прийняв відставку прем'єра МиколиАзарова і всього складу Кабінету міністрів. Також глава держави доручив чинному уряду продовжувати роботу з формування нового Кабміну.

На його думку, свої портфелі можуть зберегти міністри, які найбільш активно проводилиреформи. «Я думаю, що залишиться блок так званих реформаторів - СергійАрбузов,ЮрійКолобов,Наталія Королевська. Точно, я думаю, залишиться РаїсаБогатирьова, завдяки їй на сьогодні діє медична реформа. Можливо, увійде в Кабмін Ставицький, він добре показав себе як ефективний менеджер, а також ЮрійБойко,ОлександрВілкул,Павло Лебедєв», - сказав Бондаренко в середу, 29 січня, у коментарі Корреспондент.net.

Зі слів політолога, опозиційні лідери, своєю чергою, вимагатимуть відставки міністра культури ЛеонідаНовохатько і глави МВС ВіталіяЗахарченко, який, на думку опозиції і мітингувальників, винен у побитті студентів на Євромайдані 30 листопада.

Нагадаємо, вночі проти 30 листопада минулого року правоохоронці силою розігнали демонстрантів на Майдані Незалежності в Києві, що стало причиною нової хвилі для масових демонстрацій. З 19 січня мирні мітинги переросли в зіткнення радикалів з ​​правоохоронцями в Києві. У результаті заворушень загинули п'ять людей, сотні поранені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Січня 2023 13:57
Кость, ото ти дав маху

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus