USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Кабмін скасував самоізоляцію для українців, які приїжджають з-за кордону на вакцинацію

23 Березня 2021 13:02
Українцям, які повертаються на батьківщину з-за кордону задля вакцинації проти COVID-19, більше не доведеться відбувати самоізоляцію. Проте для цього потрібно мати запрошення на щеплення.

Відповідну постанову уряд схвалив на позачерговому засіданні уряду 22 березня. Запрошення на імунізацію повинне мати спеціальний ідентифікатор, пише 24 канал.

«Від самоізоляції звільняються громадяни України готові здійснити вакцинацію від COVID-19 на території, де органи державної влади здійснюють свої повноваження у повному обсязі, за умови пред’явлення запрошення на вакцинацію з унікальним ідентифікатором», – мовиться у постанові уряду.

Зазначимо, що також Кабмін зробив жорсткішими правила в’їзду в Україну. Тепер при собі потрібно мати негативний ПЛР-тест на коронавірус. Його слід зробити не пізніше, ніж за 48 годин до в’їзду. Для тих, хто приїхав без тесту, передбачена самоізоляція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну да Показати IP 23 Березня 2021 16:03
Ляшко навіть вакцинований захворів. а тут ізоляції не треба навіть ДО вакцинації.. Спихнути треба ж вакцину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus