USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Потрібен ПЛР-тест: Кабмін посилив правила в'їзду в Україну

23 Березня 2021 10:16
Кабінет Міністрів 22 березня посилив правила в'їзду в Україну. Тепер впускатимуть людей лише при наявності негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус.

Відповідне рішення схвалили 22 березня під час позачергового засідання уряду, передає 24 канал.

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, постанова набрала чинності ще вчора.

«Були внесені зміни, що стосуються перетину кордону. Незважаючи на те, з якої країни прибув громадянин, всі повинні будуть надати довідку про проведення тестування методом ПЛР не пізніше ніж за 48 годин», – сказав Степанов.

Він додав, що такі обмеження діють у всіх країнах Європи. Україна не є винятком.

Нагадаємо, ЄС готує «паспорти вакцинації», щоб спростити вільне пересування. Цей «паспорт» має стати стандартизованим документом, що містить докази вакцинації від коронавірусу, або негативного тесту (ПЛР або швидкого антиген-тесту), або ж доказом, що людина перехворіла на COVID-19.

Сертифікат міститиме інформацію англійською та офіційною мовою країни, що видала його, і буде безкоштовним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Березня 2021 11:19
Вже не знають як тих людей заставити вакцинуватися : безкінечні страшилки(особисто я вже новини по тв не дивлюся, то тепер шкідливо для здоров'я, набагато гірше за корону особисто для мене), не дають можливості спокійно подорожувати - приліпилися з цими тестами, які в половині випадків не є достовірними, а чому я не можу здати аналіз крові на антитіла і якщо вони в мене є спокійно подорожувати хоча б 2 місяці. Всі ці не логічні дії влади, можна трактувати як такі, що спрямовані на те, щоб хтось добре заробив, по-перше, а по-друге, заставити людей вакцинуватися, примусово ж не можна, то треба людям так ускладнити життя, щоб у них не було вибору, щоб не пручалися, а були слухняним стадом, а якщо побочка, ну той що, ну вмре дехто, або отримає важку хворобу, все одно у нас звязку з вакцинами не доведеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus