USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Кадрові ротації силовиків у Росії свідчать про початок протистояння у владі, – Данілов

12 Січня 2023 14:44
Кадрові процеси, які наразі відбуваються серед силовиків у РФ, свідчать про початок протистояння в політичному середовищі країни-терориста. Як тільки Путін ослабне, між елітами РФ почнеться з’ясування стосунків «з використанням зброї та БТР».

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав секретар РНБО Олексій Данілов.

«У Росії зараз відбуваються певні кадрові процеси. З учорашнього дня є внутрішні суперечки між арміями, усувають представників Пригожина і Кадирова, йдеться зокрема про Суровікіна. І це тільки початок», – наголосив Данілов.

Він також зауважив, що кадрові ротації серед військових є свідченням внутрішніх суперечок у владі.

Читати ще: Росія піде ва-банк. Данілов розповів, чого чекати на річницю війни

«Не треба забувати, що Герасимов – це керівник генштабу, це підвищення ставок на цій війні. Два-три місяці наступні будуть вирішальними. І друга річ – використання Кадирова і Пригожина. Після того як вони стали непотрібні, їх посунули, і ніхто їх питати не буде. Внутрішні суперечки будуть тільки загострюватися, і питання, коли в межах Садового кільця почнеться з'ясування стосунків з використанням зброї та БТР», – додав Данілов.

Читати ще: Шойгу змінив Суровікіна, очікуються серйозні наступи Росії, – політолог

На думку секретаря РНБО, створення в Росії приватних військових компаній незабаром призведе до з’ясування стосунків між їх власниками.

«Тому що там на сьогодні є три з половиною армії – армія Кадирова, армія Пригожина, окремо армія збройних сил РФ, які не поважають ані Кадирова, ані Пригожина, і окремо зараз силові структури намагаються формувати ще одну армію. У Росії розпочнеться війна за владу, ви бачите стан здоров'я Путіна, людина дуже хвора. Як тільки він буде ослаблятися, почнеться з'ясування стосунків», – вважає секретар РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus