USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Із парку приберуть руїни. ФОТО

29 Листопада 2011 18:10
Руїни кафе в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, ймовірно, знесуть.

Про це 29 листопада під час огляду стану робіт з очищення каналів у парку імені Лесі Українки в Луцьку розповів міський голова Микола Романюк.

Як стверджує Романюк, у парку велика проблема з рівнем води, - підтоплює не тільки його територію, а й сусідні будинки. «Оновлена система водних каналів допоможе вирішити цю проблему», - стверджує очільник міста.

У межах програми ліквідації підтоплень волинських земель із державного бюджету місто отримало 600 тисяч гривень. За словами мера, цих коштів вистачить, аби розчистити канали в парку.
Наразі роботи тривають. Завершити їх планують до кінця року.

Зі слів Романюка, уже розпочали розчищати паркові хащі, що оточують канали. «Вирубуються старі «неживі» дерева, на місце яких будуть висаджувати нові», – зауважив мер.

Щодо іншої частини парку, яка тягнеться від зоопарку до Київського майдану, її, напевно, доведеться здавати в оренду. Романюк розповів, що для окультурення цієї частини парку потрібно багато грошей, а в міста їх нема. Також відсутнє фінансування на освітлення парку. Зі слів мера, ведеться пошук спонсорів та інвесторів.

Насамкінець він повідомив, що руїни кафе, розташованого поруч центральної алеї парку, належать приватній особі. «Ми будемо вести перемовини з ним, або хай зносить, або перебудовує», – сказав Романюк.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
екскаваторник Показати IP 29 Листопада 2011 18:13
Отакої! А Наход пише в своїх мемуарах, що Романюк мало робить. Наход, негайно внеси правки в свої ісслєдованія!
Лучанка Показати IP 29 Листопада 2011 18:22
Щодо іншої частини парку, яка тягнеться від зоопарку до Київського майдану, її, напевно, доведеться здавати в оренду. Романюк розповів, що для окультурення цієї частини парку потрібно багато грошей, а в міста їх нема. Також відсутнє фінансування на освітлення парку. Зі слів мера, ведеться пошук спонсорів та інвесторів. ДАВНО ПОРА, ДАВНО, АЛЕ ТОЛКОВОГО ТРЕБА, А НЕ БУДЬ-КОГО І БУДЬ-ЯКОГО!!!
Осінь Показати IP 29 Листопада 2011 18:23
Насамкінець він повідомив, що руїни кафе, розташованого поруч центральної алеї парку, належать приватній особі. «Ми будемо вести перемовини з ним, або хай зносить, або перебудовує», – сказав Романюк. Те саме і тут!!!! Давно пора вже, а то позорище,а не парк!!!
житель Луцька Показати IP 29 Листопада 2011 19:39
Створилося нове комунальне підприємство "Парки та сквери м.Луцька". Поставили директора Трикуша Анатолія Дмитровича (який до речі керував Зеленим господарством, і до речі дуже добре керував, поки не прийшла мафія Стемковського і Савчука), який в змозі, разом з підтримкою нашої влади привести порядок у Центральному парку!!! Приємно бачити цього чоловіка знову в комуналці!!!
йован Показати IP 29 Листопада 2011 20:06
Яка це меліорація, якщо канали сухі
Цікавий Показати IP 29 Листопада 2011 21:02
Прикольне кафе, тел адміністратора є?!! Де ж воно там заховане?
Піпєц Показати IP 29 Листопада 2011 21:33
Трикуш за 7 місяців роботи "Зеленого господарства умудрився наробити мільйон боргу перед людми і енергетиками за що й вигнали. Після нього розхльобували три директора. Цікаво скільки тепер цей "борець з мафією" напрацює?
працівник зеленого гочподарства! до Піпєц Показати IP 30 Листопада 2011 11:56
ти якщо не знаєш то не пиши фігні!!! це Савчук наробив мільйон боргу, Трикуш передав підприємство з прибутками!!!
зеленгосп до Піпєц Показати IP 30 Листопада 2011 12:28
Трикуш створив це підприємство і пропрацював там більше як 3 роки!!! а 7 місяців працював якраз Савчук Олег Анатолійович, який довів підприємство до великих боргів!!! так що шановний Піпєц, ви як не знаєте то краще не пишіть!!!
Вінстон Показати IP 30 Листопада 2011 08:21
Кафе? Власник? даааааааааа! Скоро буде власник та адміністратор і вгадайте хто?
я Показати IP 30 Листопада 2011 08:36
Шиба нагосподарював так, що ще років 10 треба щоб прибрати наслідки. Що не говоріть, а за рік при Романюку зробилось більше ніш за весь термін роботи Шиби на посаді мера.
nfr Показати IP 30 Листопада 2011 10:54
нехай романюк не бреше, там не вирубують старі дерева, а якраз хороші і живі, а сухостій і сміття лишають, нехай пройдеться і подивиться, хоча навіщо йому це треба - головне кошти "освоїти". А щодо відсутності коштів, то це все "детский лепет", просто є бажанння вкрасти частину парку. Вже учні і студенти не займаються на колишньому стадіоні, бо там бачиш кінна школа. І сільки там дітей займається, а скільки грали і відпочивали на стадіоні, так і тут хоче потягнути, щоб потім огородити і пускати за гроші.
ЧуйНа Показати IP 30 Листопада 2011 20:30
Зметикували на трьох))) І Москвич тут..
Вася (Гнідава) Показати IP 13 Грудня 2011 19:08
Нарешті мені не соромно за мера МОГО Міста. Замість швондерів керую інтеллігентна людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus