USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центральному парку ремонтують алеї. Фото

18 Липня 2017 11:53
Гори старого асфальту вже познімали з алей у Центральному парку імені Лесі Українки в Луцьку. Підготовчі роботи до вкладання бруківки тривають.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини радник міського голови, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук, крім нового покриття, алеї матимуть кардинально інший вигляд.

«Роботи активно тривають, наразі на доріжках знімають старий асфальт. Крім того, вже відбувається виготовлення лавок. Вони будуть цікаві, яких раніше не було: лита чавунна основа з брендуванням, на конструкції буде зображений герб Луцька, що виглядатиме естетично виглядатиме та привабливо. Ці лавки будуть довговічні і їх вже не зможуть скинути в канаву. Також встановлять нове вуличне освітлення. Окрім цього, ми завершуємо роботу над двома арт-об’єктами: алея ліхтарів та алея парасольок», - розповів Ігор Поліщук.

ЧИТАТИ ЩЕ: МІСЬКІ ДЖУНГЛІ ПЕРЕТВОРЮЮТЬ НА ЦИВІЛІЗОВАНІ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ

Зі слів директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, роботи по облаштуванню центрального парку планують завершити до Дня Незалежності.

«Буде зроблено 5 алей: дві діагональні, одна та, що йде від «Ротонди» до центральної доріжки, ще одна, яка "тягнеться" до ринку, та п’ята - від сторони обласного управління лісомисливського господарства до бокової алеї. Ширина доріжок буде різною: 2,5 метра, 3 та 4 метри. На усіх алеях встановлять нові лавки та облаштують освітлення», - інформує посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 19 Липня 2017 23:42
молодці, облаштуйте місце у парку під кінотеатр під відкритим небом, та для проведення дитячих свят, дискотек....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus