USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Каліфорнія у вогні: жахливі пожежі забрали життя 44 осіб

13 Листопада 2018 08:15
Мінімум 44 особи в Каліфорнії загинули від стихійних лісових пожеж, які охопили штат, що стало рекордно високим показником за всю історію цього регіону.

Про це інформує ТСН з посиланням на CNN.

«Людські останки ще 13-ти осіб були виявлені в понеділок в північній Каліфорнії, в результаті чого кількість померлих від пожежі Camp Fire зросла 42, що перетворило її на найбільш смертельну вогняну стихію в історії штату», - цитує телеканал слова шерифа округу Бутт.

Також на півдні Каліфорнії офіційно зареєстровані ще два летальних випадки, що збільшило загальну кількість загиблих від лісових пожеж до 44 осіб.

Жертвами переважно стали люди, які не встигли евакуюватися, їхні тіла були виявлені в обгорілих автомобілях, будинках, руїнах. Найбільше постраждало місто Парадайз у Північній Каліфорнії.

8 листопада на півночі американського штату Каліфорнія спалахнула масштабна лісова пожежа. Були евакуйовані десятки тисяч людей. Вогонь знищив кілька тисяч будівель. Лісові пожежі на півночі Каліфорнії визнали найбільш смертельними за останні 85 років. У списку зниклих безвісти наразі 228 прізвищ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus