USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Камінь-каширський садочок отримав у подарунок плазмовий телевізор

13 Квітня 2018 10:14
Пасхальне свято у ДНЗ «Казка» Камінь-Каширського було сповнене яскравих і приємних емоцій. Забезпечили їх, звичайно, малюки. А доповнили свято позитивом представник партії УКРОП у Камінь-Каширському районі Юрій Дмитрук та помічник народного депутата Ірини Констанкевич Світлана Сидорук. Вони завітали у дитячий садочок із подарунком – плазмовим телевізором.

З проханням допомогти у придбанні сучасної техніки у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» звернулися працівники закладу. Вони переконані, що застосування її у роботі з дітьми допоможе зробити заняття цікавішими та результативнішими, інформують у прес-службі Фонду.

Раніше ініціативні батьки та працівники дитсадка спільно з Фондом та районною радою облаштували 80 метрів загорожі. А тепер благодійники подарували для реабілітаційної групи, що діє в закладі, плазмовий телевізор.



Створення відповідних умов у дошкільному навчальному закладі – це запорука повноцінного розвитку дітей. А діти – наше майбутнє. Тому приємно робити такі подарунки, – каже Світлана Сидорук.



Розвиток дітей великою мірою залежить від турботи дорослих. І потребує він чимало часу, зусиль та уваги. Тим більше, коли це малята з особливими потребами, – зазначив Юрій Дмитрук під час презентації проекту. – Тому сподіваємося, що плазмовий телевізор стане корисним у роботі з такими дітьми.

У реабілітаційні групі – 11 дошкільнят. Для них надають необхідну допомогу в плані соціальної адаптації та фізичної корекції.

Завідуюча Катерина Леснік зазначила, що робота із цими малюками дійсно відповідальна і непроста. Тож в дитсадочку намагаються забезпечити всі умови для найповнішої реалізації потенційних можливостей кожного з них.

– Поряд із застосуванням різних методик і методів реабілітації ми дбаємо і про розвиток кругозору дітей, виховуємо у них допитливість, цілеспрямованість, комунікабельність. А телевізор від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» збільшить ефективність відповідної роботи, – наголосила Катерина Андріївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus