USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Канада планує розширити військову допомогу Україні

27 Грудня 2017 23:11
Канада шукає способи розширення своєї військової допомоги Україні.

Про це розповів міністр оборони Канади Харджит Саджан, передає Укрінформ.

"Ми постійно шукаємо можливості покращення підтримки України у цей складний для неї час, спровокований агресією Росії", - сказав Саджан.

За його словами, відкриття Україні доступу до канадського ринку зброї стало одним з етапів співпраці. "Я не припиняю взаємодіяти із міністром Полтораком, і внесення України до Контрольного переліку країн, до яких дозволені поставки автоматичної зброї, стало лише одним елементом. Наші відомства наразі працюють над подальшими крокам із надання можливої підтримки", - зауважив міністр оборони Канади.

Він пообіцяв "просуватися у цьому питанні". "Дозвіл на продаж зброї – лише один із кроків, необхідних для надання Україні правильних можливостей", - підсумував Саджан.

Як повідомлялося, цього місяця Канада оголосила про внесення України до Контрольного переліку країн, до яких дозволені поставки автоматичної зброї. Цей крок скасовує збройне ембарго, що де-факто діяло супроти України ще з 1991 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus