USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Канада недостатньо інвестує в економіку Волині?

27 Січня 2009 18:36
Інвестиції Канади в економіку Волинської області можуть бути значно більшими, ніж є сьогодні. Таку думку 27 січня після зустрічі із консультантом-волонтером Канадської служби технічного сприяння Месі Гатаві висловив у коментарі «Волинським Новинам» заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.
 
За словами Василя Байцима, зовнішньоторговельний оборот Волинської області товарами за січень-листопад 2008 року становив майже 1 мільярд 713 мільйонів доларів США, з них 0,9 мільйона – двосторонній товарообіг регіону із Канадою. На думку заступника, цей показник є дуже низьким. «Я переконаний, що наші підприємці більше вклали в Канаду, аніж вони у нас», – зауважив він.
 
Тому, на думку заступника губернатора, «зараз саме час для налагодження економічних зв’язків із цією країною». За його словами, є багато канадців, які не проти вкладати інвестиції у Волинську область.
 
Для цього консультанту-волонтеру Месі Гатаві представили усі можливі інвестиційні проекти області – і туристичні, й економічні – та подарували диски із відповідними презентаціями й відео. Таким чином закордонний гість матиме матеріали, щоб зацікавити канадських бізнесменів у співпраці. Також пан Гатаві висловив надію, що до 2010 року вдасться організувати двосторонню зустріч волинських та канадських підприємців.
 
«Через рік-два ця робота принесе помітні результати», – висловив переконання Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus