USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Канадські вживані авто ввозитимуть до України з нульовим митом? УТОЧНЕНО

4 Липня 2017 07:00
З серпня 2017 року імпортне мито на б/у автомобілі, вироблені в Канаді, при ввезенні в Україну становитиме 0%, незалежно від країни, з якої ввозиться машина

Про це заявив генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко на своїй сторінці у Facebook.

"Пояснюю, що нульове мито не на б/у авто, які експортуються з Канади, а на б/у авто походженням (тобто, вироблені в Канаді)! А це 6 концернів, які мають там заводи", - підкреслив він.

Мито на нові канадські автомобілі становитиме 7%.

Раніше уряд України отримав ноту від Канади про те, що всі необхідні формальності для початку дії зони вільної торгівлі між країнами виконані. Угода почне діяти з 1 серпня 2017 року. У переліку товарів, які підлягають імпорту і експорту з нульовими або пільговими ставками, є і автомобілі.

UPDATE. Згідно з останньою інформацією, безмитного ввезення авто з Канади з 1 серпня не буде, замість цього буде просто діяти знижена мито 6,1%.

Про це 5 липня повідомив у Фейсбуці генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко, назвавши інформацію про нульове мито фейком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 4 Липня 2017 09:23
Ставлю плашку коньяку на те, що для кінцевого споживача вони не стануть суттєво дешевшими просто хтось стане більше заробляти на кожній проданій канадській автівці
Володимир Показати IP 4 Липня 2017 11:59
Цікаво скільки коштуватиме перевезення авто в контейнері на Україну???
кек до Володимир Показати IP 4 Липня 2017 15:57
приблизно 1500-2000 доларів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus