USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидатів у президенти мають оглядати психіатр і нарколог – проект закону

8 Грудня 2018 12:05
У Верховній Раді зареєстрували законопроект, за яким кандидати на посаду президента України обов'язково мають проходити психіатричний і наркологічний огляд.

Ініціатори проекту №9379 – "радикали", пише канал 24.

Так, авторами документу зазначені лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, Ігор Мосійчук, Олексій Ленський, Валерія Заружко, Сергій Рибалка, Олександр Гулак та Віктор Галасюк.

Чи поставить голова Верховної Ради Андрій Парубій проект на голосування найближчим часом – невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
От*лін Показати IP 8 Грудня 2018 15:29
Таки знайшли вихід щоб виборів не було...
Навуходоносор Показати IP 8 Грудня 2018 18:22
Якщо в законопроекті пропишуть психіатричну експертизу кандидатам проходити в Україні, то за такий закон можуть проголосувати - лікарів, які наважаться підписати про неадекватність того чи іншого кандидата у нас немає. Вони ж розуміють небезпеку для себе від призначення такого діагнозу. Якщо ж в законопроекті буде прописано, що таку експертизу треба проходити в незалежній інстанції, скажімо в Всесвітній Організації охорони здоровя (в Женеві), то такий закон не пройде ні за що. Як кажуть в народі, кішка знає, чию сметану зїла. А взагалі то Ляшко прав на всі 100%, ось тільки спочатку не мішало би йому самому пройти таку процедуру. Згадаймо, як на трибуні Головний Радикал країни переконував всіх в цінності української землі - він спробував зїсти жменю чорнозему. Як кажуть на Тернопільщині, най тебе шляк трафить, як вже вся ця депутатська клоунада остогидла!
Just Показати IP 10 Грудня 2018 04:18
Главный психиатр ВСУ сообщил,что 93% участников АТО нуждаются в лечении псих заболеваний. За это его уволили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus