USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кандидати врешті припинили висовуватися

7 Листопада 2009 16:33

Політичні партії і виборчі блоки завершили висунення кандидатів на пост Президента України. Згідно із затвердженим Центральною виборчою комісією календарним планом організаційних заходів з підготовки і проведення виборів Президента, висунення кандидатів в Президенти партіями, їх блоками, громадянами України шляхом самовисунення проходить з 20 жовтня до 6 листопада. Про це 7 листопада повідомляють «Волинські новини».
20 жовтня блок лівих і лівоцентристських сил висунув лідера Комуністичної партії Петра Симоненка кандидатом в Президенти, якого ЦВК зареєструвала 23 жовтня.
21 жовтня Народна партія висунула кандидатом в Президенти свого лідера Володимира Литвина, якого ЦВК зареєструвала 26 жовтня.
22 жовтня Всеукраїнське об\'єднання «Свобода» висунуло кандидатом в Президенти свого лідера Олега Тягнибока, якого ЦВК зареєструвала 30 жовтня.
23 жовтня Партія регіонів висунула свого лідера Віктора Януковича кандидатом в Президенти, якого ЦВК зареєструвала 28 жовтня
24 жовтня Українська народна партія висунула свого лідера, депутата Верховної Ради від фракції «Наша Україна-Народна самооборона» Юрія Костенка кандидатом в Президенти, якого ЦВК зареєструвала 30 жовтня.
Цього ж дня партія «Всеукраїнське об\'єднання «Батьківщина» висунула прем\'єр-міністра, свого лідера Юлію Тимошенко кандидатом в Президенти, яку ЦВК зареєструвала 31 жовтня.
25 жовтня Соціалістична партія висунула свого лідера Олександра Мороза кандидатом в Президенти, якого ЦВК зареєструвала 6 листопада.
31 жовтня Прогресивна соціалістична партія висунула свого лідера Наталію Вітренко кандидатом в Президенти, яка 6 листопада звернулася в ЦВК з проханням зареєструвати її кандидатом в Президенти, поки вона не зареєстрована.
4 листопада Народно-демократична партія висунула свого лідера Людмилу Супрун кандидатом в Президенти, вона досі не зверталася в ЦВК з проханням про її реєстрацію.
Також на 6 листопада ЦВК зареєструвала кандидатом в Президенти громадянина Олега Рябоконя, депутата Верховної Ради від фракції НУНС Анатолія Гриценка, депутата Верховної Ради від фракції НУНС Арсенія Яценюка, колишнього голову Національного банку Сергія Тігіпка, депутата Верховної Ради Інну Богословську (позафракційна), діючого Президента Віктора Ющенка, лідера Партії вільних демократів Михайла Бродського, депутата Київської міської ради, члена фракції блоку «Громадянський актив Києва» Олександра Пабата, громадянина Василя Противсіха, які вирішили брати участь у виборах як самовисуванці.
6 листопада мер Ужгорода Сергій Ратушняк звернувся в ЦВК з проханням зареєструвати його кандидатом в Президенти, як самовисуванця, поки ЦВК не розглядала його заяву - пише Главред.
Станом на вечір 6 листопада ЦВК зареєструвала 16 кандидатів в Президенти.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Roma Показати IP 7 Листопада 2009 18:00
16 кандидатів, 80% це так звані "технічні кандидати".
seal Показати IP 7 Листопада 2009 18:54
Наршті!!! Скоріше б почали засовуватись назад!!!! А то від їхньої реклами вже починає нудити.
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 17:27
ой нарешті! а чом би не зіграти по-чесному один-на-один. бояться! підставними кандидатами прикриваються!
Вітюня Показати IP 9 Листопада 2009 11:10
А шо не буде побиття рекорду минулих виборів за кількісю кандитатів???
Таня Показати IP 9 Листопада 2009 13:57
Навіщо їх взагалі стільки, всеодно реальна боротьба "за крісло" буде між окремими персонами. А от грошей людських шкода...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus