USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські школярі матимуть тиждень канікул

23 Березня 2016 10:40
Замість двох днів волинські, зокрема і луцькі школярі, отримають аж цілий тиждень канікул. Такі зміни остаточно ухвалили волинські освітяни.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що канікули мали бути оголошеними лише на два дні 24-25 березня.

Втім, сьогодні, 23-го березня, Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел, що канікули триватимуть тиждень й розпочнуться з 28-го березня.

Зауважимо, що цю інформацію підтвердили в Управлінні освіти Луцької міської ради.

Більше того, в Управлінні освіти й науки облдержадміністрації запевнили, що така тенденція буде на всій території області, але з дрібними відмінностями.

«Канікули для школярів триватимуть тиждень по всій території Волині. Єдине що, може бути різниця між днем початку канікул у школах із відмінністю у день чи два. Адже у нас цей процес відбувається демократично й точні дати встановлюють відділи освіти та управління на місцях», - розповіла заступник начальника, начальник відділу Людмила Плахотна.

Щодо того, що раніше говорили про термін канікул у два дні, то, зауважує пані Людмила, це було б неправомірно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 23 Березня 2016 11:27
А ця пані раніше головою подумати не могла? Усе в останній день вирішується. А як бути з першачками, батьки яких взяли вихідні за власний рахунок наприклад?
лучанин Показати IP 23 Березня 2016 12:56
А в неї замість голови_Д*ПА!
Анонім до лучанин Показати IP 23 Березня 2016 20:38
А мені це відомо. Але ж від карантину часу пройшло достатньо щоб навіть д**ою сообразити, коли і які вводити канікули.
Оксана Показати IP 23 Березня 2016 18:10
Навіщо було людям голови морочити і так одразу було зрозуміло що канікули мусять бути і що не законно іх відміняти. Але ж в нас на Волині чомусь не складається з адекватними управлінцями причому й не тільки у цій сфері.
вчителька Показати IP 23 Березня 2016 22:00
Яка, в біса, демократія? Дурдом. Як завжди, рішення приймають в останній день навчання після уроків. А потім вчителі,як прид*рки, думають, як оповістити батьків та учнів і не виглядати при тому тими, ким названі вище...
мама до вчителька Показати IP 24 Березня 2016 09:30
не переживайте!!! Так виглядати може тільки плахотна і її родичка оля богданович!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus